Om Tvis Kjøkken AS

Tvis Kjøkken AS ble etablert i 1997 og er en liten og koselig kjøkkenbutikk på Frogner i Oslo. Vi har lang erfaring i bransjen, og innehaver Hilde har jobbet med kjøkkeninnredning sammenhengende siden 1987.

Vi har samarbeidet med vårt danske kjøkken TVIS i alle disse årene, først på Majorstua på 80-tallet og så i Smestad-krysset på 90 tallet – og siden 1997 her i Frognerveien. I 2002 inngikk vi også forhandleravtale med det tyske kjøkkenet NOLTE.

Både TVIS og NOLTE kjøkken har over de senere årene hatt en rivende produktutvikling og begge står i dag frem som ledende leverandører i innovativt design og funksjon.

Vi legger vekt på god og personlig service, så du må gjerne ringe oss og avtale en time - vi står til din disposisjon den tiden du trenger! Se også våre Nolte kjøkken.

Velkommen innom for en hyggelig kjøkkenprat. …og lik oss gjerne på facebook

Bildegalleri

  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 1
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 2
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 3
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 4
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 5
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 6
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 7
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 8
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 9
  • Tvis Kjøkken AS Kjøkkeninnredning, Oslo - 10

Omtaler om Tvis Kjøkken AS

Helene

mer enn ett år siden

Vi endte opp med leveranse fra Tvis både til kjøkken og bad. Vi fikk svært god veiledning underveis og det ble utarbeidet flere forslag før vi endte opp med den praktiske løsningen som vi ønsket oss. Alt ble levert til avtalt tid.
Kjøkkenet har blitt det allrommet vi drømte om!

TMS

mer enn ett år siden

Må jo bare fortelle om min positive opplevelse med Tvis Kjøkken. Hadde vært og tittet på et kjøkken og fått tilbud av en annen kjøkkenleverandør og tenkte det er kanskje lurt å få fler tilbud og sammenligne. Fikk hjemmebesøk av selgeren fra Tvisog fikk tegnet et nytt kjøkken med mye smartere løsninger enn det første tilbudet vi fikk av en annen leverandør. Følte meg trygg på selgeren som på meg virket veldig erfaren og sikker i sin rådgivning. Gikk for et Tvis Kjøkken, er nå veldig fornøyd og det sto absolutt til forventningene. Kjøkkenet ble levert til avtalt tid og håndverker stilte opp med en gang det var "hans tur". Vi rehabiliterte bad samtidig og var avhengig av at håndverkerne stilte når det var deres tur. Alt gikk etter planen og jeg stortrives og kan ikke få skryte nok av den service jeg opplevde hos Tvis Kjøkken.

TW

mer enn ett år siden

Jeg er fullstendig uenig med Mao i forrige omtale! Jeg har kjøpt både kjøkken og bad hos Tvis, Frogner. Alt ble levert i Trondheim - komplett og uten etterleveranser. Fantastisk flotte innredninger i super kvalitet, tegnet og organisert av en sjarmerende, arbeidsom og interessert ansatt med bransjekunnskap og erfaring. Nå har jeg kjøpt ny leilighet, og jeg gleder meg til å bestille nytt kjøkken fra Tvis. :-)

Anette

mer enn ett år siden

Veldig god kompetanse og utvalg, kreative løsninger, super og rask service og et knallgodt produkt. Kunne ikke vært mer fornøyd!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Flinke folk, grundige og erfarne. Vi ble noe forsinket da sokkelskuffene ikke kom i tide, men det det ble raskt ordnet og beklaget. Har bare gode ting å si om dem. Kjøpte fullt kjøkken med alle hvitevarer i februar 2011.