Om firma

Vex-Gruppen Bemanning og Rekruttering har fokus på mennesker. Vår kunnskap og erfaring har gjort at vi er en foretrukken partner for flere av våre kunder. Vi selger tjenester til oljerelatert industri og servicebedrifter ulike...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
56 33 65...
Adresse

Idrettsvegen 103

5353 Straume

Hjemmeside og e-postGå til hjemmeside

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

8:00 - 16:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vex-Gruppen Bemanning og Rekruttering har fokus på mennesker. Vår kunnskap og erfaring har gjort at vi er en foretrukken partner for flere av våre kunder. Vi selger tjenester til oljerelatert industri og servicebedrifter ulike bransjer på ulike nivå, på Sotra, i Bergen – Hordaland og i Stavanger regionen.

Om Vex-Gruppen

Vex-Gruppen er et lokalt og privateid aksjeselskap. Selskapet ble etablert i 1996 på Sotra og har i alle år levert dyktige medarbeidere til våre spennende lokale og internasjonale kunder. Våre kunder er solide og jevnt fordelt over ulike bransjer og ulike type stillinger. Vi kan levere både merkantilt, teknisk administrativt og div. teknisk fagpersonell. Ta kontakt med våre dyktige Rådgivere, de har god kompetanse og du vil få den hjelpen du trenger. Vi leverer på alle nivå innen følgende områder:

-Administrative stillinger, det meste

-HR koordinatorer – HR rådgivere

-HR Manager

-Coaching, karriereveiledning

-Økonomi og finans, regnskap og lønn

-Planlegging, prosjekt

-Dokumentkontroll, arkiv

-QA / HMS ingeniør

-Innkjøp og kontrakt

-MA, lager og logistikk

-Fagarbeidere med fagbrev, div.

-Salg/markedsføring

-Ingeniører – design og engineering

-Hjelpearbeidere, diverse

Hvorfor velge oss?

Mange av våre kunder velger Vex-Gruppen fordi vi er privateid og lokale, og ikke minst – vi er kjent for å levere god kvalitet, vi yter god service og har god oppfølging. I tillegg er vi alltid tilgjengelige. Vex-Gruppen er nå på på sitt 20. år og tilsammen har våre dyktige rådgivere over 75 års erfaring fra bransjen. Jobbsøkere velger oss, da det er vi som er kjent for De gode jobbene. Vi er tettest på – velg oss du også! Vi er her for deg!

Snakk med oss om bemanning og rekruttering i dag:

Ta kontakt på 56 33 65 50, post@vex.no, via skjemaet her eller direkte med en av våre medarbeidere. Vex-Gruppen – din gode partner.

Vex-Gruppen ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Vex-Gruppen AS

Omsetning

25 715 tkr

Fortjenestemargin

20.40 %

Antall ansatte

49

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Vex-Gruppen AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

VEX-GRUPPEN AS

Org.nr:

976568095

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

78.200 Utleie av arbeidskraft

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

15.04.1996

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

56336550

5633 6550

563 36 550

56 33 65 50