Om Vvs-Miljø AS

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Du kan dermed stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler. Alltid!

Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø og energibesparende løsninger.

Bildegalleri

  • Vvs-Miljø AS Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Gol - 1
  • Vvs-Miljø AS Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Gol - 2
  • Vvs-Miljø AS Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Gol - 3

Omtaler om Vvs-Miljø AS

Carsten Horn-Hanssen

mer enn ett år siden

Valgte VVS Bademiljø Gol til en større jobb på hytta. Veldig fornøyd med vårt møte med firmaet. De presenterte meget gode, effektive og prisgunstige løsninger til bad, toalett mm. Jobben ble utført raskt og effektiv & jeg er særdeles fornøyd med det endelige resultatet. Vi kan bare gi firmaet våre beste anbefalinger!

Gorm Leiknes

mer enn ett år siden

Rask, imøtekommende og kunnskapsrik

Mulige nummerkombinasjoner

320297703202 9770320 29 77032 02 97 70