Moseidmoen Industriområde 14706 Vennesla

Misjon til store deler av verden. Fra stiftelsens helbredelsessenter ber Svein-Magne for nærmere 100.000 enkeltmennesker hvert år (telefoner, møter, brev, e-poster og personlig fremmøte). Han holder helbredelsesmøter og seminarer om helbredelse i inn- og utland, i kirker, samfunnshus, på hoteller og på Alternativmesser. Han holder kampanjer i inn- og utland hvor hovedfokuset er på frelse og helbredelse.

Onøyveien 148766 Lurøy

Lurøy består av en langstrakt fastlandsstripe og mer enn 1300 øyer, holmer og skjær. Kretsene i kommunen har ulikt antall innbyggere, men kjennetegnes som livskraftige og aktive. Ca. 1/5 av arealet ligger på fastlandet, langs fylkesvei 17. Besøker du oss anbefaler vi våre mange løyper for bortover- og toppturer, et besøk på de tallrike strendene, å nyte et måltid på stedets restaurant, være gjest i våre 9 småbåthavner, nyte utsikten fra en av våre grillhytter.

Lønningsflaten 265258 Blomsterdalen

Vi er ett Bergen basert eventbyrå som så startet i en garasje i 2005. Siden den gang har vi bygget oss opp til å bli en kjent leverandør av utleie og salg av arrangementsustyr, samt leverandør av utleieutstyr og underholdningstjenester.I dag tilbyr vi også eventplanlegging og personell for å hjelpe våre kunder med ulike behov. Vi er også arrangør av egne marknader og barne- og familiearrangementer.

Kongsgårdsgata 1D7013 Trondheim

Forsvarsmuseet Rustkammeret er et forsvarsmuseum som vektlegger Trøndelags militære historie. I tillegg tar utstillingene for seg hjemmestyrkenes aktivitet i regionen under andre verdenskrig.

Herredsvegen 22120 Sagstua

Nord-Odal er en kommune i Innlandet. Kommunen består av sogna Sand og Mo og grenser i nord til Stange, i øst til Åsnes og Grue, i sør til Sør-Odal og Nes, og i vest til Eidsvoll.

Frikstadveien 204724 Iveland

Iveland kommune ligger i Aust-Agder og grenser til Vennesla kommune (Vest-Agder) i sør, Evje & Hornnes kommune i nord og Birkenes kommune i øst. Kommunens areal er på 260 km2 og folketallet har nå passert 1330 innbyggere. Kommunen har spredt bosetting og tre mindre tettsteder; Birketveit, Vatnestrøm og Skaiå. Kommuneadministrasjonen holder til på Birketveit.

Silvalveien 18850 Herøy

Herøy kommune ligger på Helgelandskysten, midt i Norge. Kommunen, som har flere øyer enn innbyggere, betraktes av mange som et av verdens vakreste steder.

Postboks 89250028 Oslo

Holistisk Forbund er livssynsorganisasjonen for deg som søker kunnskap og refleksjon omkring åndelige spørsmål ubundet av dogmer og tradisjonelle trosretninger. Vi tilbyr vielse, navneseremoni, konfirmasjon og gravferd. Alle kan benytte våre tjenester - Ikke krav om medlemskap. Alle individuelle seremonier utarbeides i samarbeid med ritualbestiller. Gratis medlemskapTidligere konfirmant: Man finner seg selv og får lov til å tro på det som føles rett for hver enkelt.Les mer på vår hjemmeside.

Magnus Barfots gate 35015 Bergen

Blå Kors Bergen er en frivillig forening som idag har møtevirksomhet, dagsenter og utgir bladet Blåkorset.

Rådhusplassen 19600 Hammerfest

Hammerfest er en kommune og en by i Troms og Finnmark. Kommunen grenser til Måsøy i nordøst, Porsanger i øst, Alta i sør og til Hasvik i vest. Byen ligger på 70,7 grader nord og var i over 200 år fram til 1996 ansett som verdens nordligste. I 2009 fikk Hammerfest varemerkebeskyttelse for «verdens nordligste by».

Nedre Beiarveien 9068110 Moldjord

Beiarn kommune er et vakkert stykke norsk innland som strekker seg fra Beiarfjorden i nord til Svartisen i sør.

Lampelandhagan 73623 Lampeland

Flesberg kommune ligger i Numedal, og vi har gode naboer rundt oss med Kongsberg i sør, Tinn og Notodden i vest, Rollag i nord og Sigdal og Øvre Eiker i øst. Vi ligger sentralt plassert på Østlandet med ca. en time til eksempelvis Oslo eller Larvik.

Arthur Arntzens veg 349020 Tromsdalen

Midnight Sun Marathon er en organisasjon som markedsfører og arrangerer ulike sports- og kulturarrangementer i Tromsø. Til tross for sin arktiske beliggenhet, er Tromsø en svært gjestfri og varm by. Midnight Sun Marathon er stolt over å kunne arrangere spennende og eksotiske arrangementer - sommer og vinter - både for de som bor her og tilreisende.

Valderhaug 106050 Valderøya

Giske kommune er 40 km2 stor, og har 8.332 innbyggjarar (1. kvartal 2018) fordelt på dei 4 øyane Vigra, Valderøya (kommunesenter), Giske og Godøya. Kommunen har eit særprega kystmiljø med storslått natur og idylliske fiskevær, og kommunen har dei seinare åra vore i positiv utvikling med mykje nybygging, eit blømande næringsliv og med styrking av sjølvkjensle og eigenart.

Griegs gate 404200 Sauda

Sauda vidaregåande skule er ein kombinert skule med eit breitt tilbod innan yrkesfaglege og studieførebuande utdanningsprogram. Skulen er lokalisert på tre ulike stader i to kommunar. Hovudavdelinga på Lofthus og transportfagleg avdeling på Indre Birkeland ligg i Sauda kommune. Toppvolley Norge ligg på Sand i Suldal kommune. Byggfag har undervisning både på Lofthus og på Sand.

Kirkebakken 26413 Molde

Kirken i Molde består av Molde domkirke, Bolsøy, Kleive, Røvik og Veøy og Sekken menigheter. Det er gudstjenester i kirkene hver helg og varierte aktiviteter for alle aldersgrupper gjennom uka.

Brattestien 5594588 Kvås

Undeland Misjonsgård er en heiegård som i 1963 ble gitt til som testamentarisk gave av Anne Bertine Undeland. Den eies av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) region sør. Gården ligger fredfullt til ved fylkesvei 461 på heia mellom Kvås og Konsmo, Vest-Agder. Eiendommen er på snautt 1200 mål, og består for det meste av hei og skog.

Fabrikkvegen 35722 Dalekvam

Vaksdal kyrkjelege fellesråd består av ein representant frå kvart av sokneråda samt ein geistleg representant og ein kommunal representant. Kyrkjeverja er referent for fellesrådet.