Om ØKONOMISK RÅDGIVNING AS

Vi tilbyr alle typer økonomisk rådgivning til landbruket i Agderfylkene og Telemark. Med trygg basis i tradisjonelt jord- og skogbruk omfatter arbeidsfeltet vårt også nye bygdenæringer.

Historie

Landbrukets samarbeidsråd Agder etablerte sommeren 1986 et felles kontor for økonomisk rådgivning til sine medlemmer. Odd Utstumo var eneste ansatte fra starten. God tilgang på oppdrag medførte nødvendige utvidelser til 3 medarbeidere allerede fra 1991.

Rent praktisk ble virksomheten organisert som en avdeling under Nidarå Tømmersalslag i Arendal. Eierne av kontoret var Tine Meieriet Sør, Gilde Agro, Agder Eggsentral, Gartnerhallen, Felleskjøpet Rogaland-Agder, Agder Skogeigarlag, Nidarå Tømmersalslag, Vest-Agder Bondelag og Aust-Agder Bondelag.

Fra starten hadde kontoret også formalisert samarbeid med Sparebanken Sør og Gjensidige Forsikring.

Hovedkontoret var i Nidarågården Arendal og vi hadde en fast ukentlig kontordag hos Agder Skogegarlag i Kristiansand. Kontoret har i alle år hatt en klar målsetting om å være like tilgjengelig i hele regionen og vi reiser gjerne i distriktet på gårdsbesøk. Ved litt planlegging av reiserute og 2-3 møter på hver tur, blir selv turer til Sirdal eller Vrådal god utnytting av arbeidsdagen.

Skogeierne fusjonerte sine tre skogeierforeninger til AT-Skog fra årsskiftet 2000/2001 med hovedkontor i Skien. Som del av rasjonaliseringsgevinsten opphørte de tidligere kontormiljøene i Kristiansand og i Arendal og vi var gjennom en prosess for å finne ny fysisk plassering og mulig ny organisering.

Resultatet ble at den tidligere avdelingen med 3 ansatte ble skilt ut – fisjonert – i et selvstendig rådgivningsselskap. De første årene var AT-Skog med på eiersiden, men de har senere solgt seg ut slik at selskapet nå eies av de ansatte.

Vi har fra 2001 hovedkontor i Landbrukets Hus på Stoa i Arendal. Vi er 4 ansatte.

Her er det et betydelig landbruksmiljø med ansatte ved Tine Meieriet Sør, Landbrukstjenester Sør (Avløserlaget), Regnskapstjenester Sør SA og Stoa Maskin AS -butikken i første etasje.

Kontoret har videreført det gode samarbeidet med landbrukets samvirkeorganisasjoner og den offentlige landbruksforvaltningen.

ØKONOMISK RÅDGIVNING AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • ØKONOMISK RÅDGIVNING AS Økonomisk rådgivning, Arendal - 1

ØKONOMISK RÅDGIVNING AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

ØKONOMISK RÅDGIVNING AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

06.12.2000

Org.nr:

882755762

Aksjekapital

140000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

70.220 Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Anna Jomås Buflaten

Styrets leder

Gunnstein Hørte

Nestleder

Kristian Øverbø

Styremedlem

Anna Jomås Buflaten

Økonomisk informasjon

Omsetning

4 723 tkr

Fortjenestemargin

21,2 %

Antall ansatte

5