Om firma

Vi tilbyr alle typer økonomisk rådgivning til landbruket i Agderfylkene og Telemark. Med trygg basis i tradisjonelt jord- og skogbruk omfatter arbeidsfeltet vårt også nye bygdenæringer.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
37 00 51...
Adresse

Skrubbedalsveien 5

4848 Arendal

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Vi tilbyr alle typer økonomisk rådgivning til landbruket i Agderfylkene og Telemark. Med trygg basis i tradisjonelt jord- og skogbruk omfatter arbeidsfeltet vårt også nye bygdenæringer.

Historie

Landbrukets samarbeidsråd Agder etablerte sommeren 1986 et felles kontor for økonomisk rådgivning til sine medlemmer. Odd Utstumo var eneste ansatte fra starten. God tilgang på oppdrag medførte nødvendige utvidelser til 3 medarbeidere allerede fra 1991.

Rent praktisk ble virksomheten organisert som en avdeling under Nidarå Tømmersalslag i Arendal. Eierne av kontoret var Tine Meieriet Sør, Gilde Agro, Agder Eggsentral, Gartnerhallen, Felleskjøpet Rogaland-Agder, Agder Skogeigarlag, Nidarå Tømmersalslag, Vest-Agder Bondelag og Aust-Agder Bondelag.

Fra starten hadde kontoret også formalisert samarbeid med Sparebanken Sør og Gjensidige Forsikring.

Hovedkontoret var i Nidarågården Arendal og vi hadde en fast ukentlig kontordag hos Agder Skogegarlag i Kristiansand. Kontoret har i alle år hatt en klar målsetting om å være like tilgjengelig i hele regionen og vi reiser gjerne i distriktet på gårdsbesøk. Ved litt planlegging av reiserute og 2-3 møter på hver tur, blir selv turer til Sirdal eller Vrådal god utnytting av arbeidsdagen.

Skogeierne fusjonerte sine tre skogeierforeninger til AT-Skog fra årsskiftet 2000/2001 med hovedkontor i Skien. Som del av rasjonaliseringsgevinsten opphørte de tidligere kontormiljøene i Kristiansand og i Arendal og vi var gjennom en prosess for å finne ny fysisk plassering og mulig ny organisering.

Resultatet ble at den tidligere avdelingen med 3 ansatte ble skilt ut – fisjonert – i et selvstendig rådgivningsselskap. De første årene var AT-Skog med på eiersiden, men de har senere solgt seg ut slik at selskapet nå eies av de ansatte.

Vi har fra 2001 hovedkontor i Landbrukets Hus på Stoa i Arendal. Vi er 4 ansatte.

Her er det et betydelig landbruksmiljø med ansatte ved Tine Meieriet Sør, Landbrukstjenester Sør (Avløserlaget), Regnskapstjenester Sør SA og Stoa Maskin AS -butikken i første etasje.

Kontoret har videreført det gode samarbeidet med landbrukets samvirkeorganisasjoner og den offentlige landbruksforvaltningen.

Økonomisk Rådgivning ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Økonomisk Rådgivning AS

Omsetning

4 454 tkr

Fortjenestemargin

8.60 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Økonomisk Rådgivning AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ØKONOMISK RÅDGIVNING AS

Org.nr:

882755762

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

70.220 Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

06.12.2000

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

37005190

3700 5190

370 05 190

37 00 51 90