Om firma

Østfold Brønnboring er en moderne kunnskapsbedrift, med over 40 års virke. Vi tilbyr topp kvalitet, med garanti, på din nye vannbrønn eller energibrønn.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
69 32 94...
Adresse

Sørkilen 4

1621 Gressvik

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Østfold Brønnboring er en moderne kunnskapsbedrift, med over 40 års virke. Vi tilbyr topp kvalitet, med garanti, på din nye vannbrønn eller energibrønn.

Om firmaet

Østfold Brønnboring er en bedrift som leverer bore- og konsulenttjenester til det offentlige, næringslivet og privatmarkedet. 

 

Vi er en moderne kunnskapsbedrift som kombinerer solide håndverkstradisjoner med tung faglig kompetanse. Gjennom mer enn 40 års virke i grunnen i Østfold fylke har vi systematisk og vitenskapelig samlet informasjon og bygd opp vår kunnskap om geologi og vann. Et fagområde som er så omfattende at det er umulig å noen sinne bli fullt utlært. Men takket være en arbeidsmetode som gjør et hvert boreoppdrag til en profilundersøkelse av berggrunnen, har vi samlet inn og systematisert data og gradvis bygget opp kunnskapsnivået i firmaet. 

 

Vi har investert i avansert måleutstyr og utviklet en database der vi strukturerer innsamlet informasjon fra grunnvannsanalyser og geologiske data. Dette har gitt oss viktige og nødvendige hydrogeologiske kunnskaper som bringer oss videre innen faget brønnboring.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Østfold Brønnboring AS

Omsetning

24 403 tkr

Fortjenestemargin

7.20 %

Antall ansatte

14

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Østfold Brønnboring AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ØSTFOLD BRØNNBORING AS

Org.nr:

933255220

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

42.210 Bygging av vann- og kloakkanlegg

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.01.1983

Lederstillinger/Administrasjon
Rikard Lie

Daglig leder

Martin Lie

Styrets leder

Rikard Lie

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

69329403

6932 9403

693 29 403

69 32 94 03