Om Advokat Kenneth Hansen

Advokat Kenneth Hansen tilbyr bistand innenfor de fleste rettsområder, også prosedyre for domstolene. For at terskelen for advokatbistand ikke skal bli for høy, tilbys «sjekk ut saken» for kr. 500,- inkl. mva for en gjennomgang og rådgivning av din sak.

Om oss

Advokat Kenneth Hansen stiftet selskapet i 2011. Han kom da fra stilling som advokat og partner i Din Advokatpartner AS. Han har tidligere jobbet som saksbehandler i forsikringsselskap.

Advokat Hansen har jobbet med de fleste rettsområder, men har en portefølje særlig bygget opp rundt barnerett og barnevernrett. Han tar også oppdrag som forsvarer og bistandsadvokat, i tillegg til vergeoppdrag for det offentlige.

Advokat Hansen avla juridisk embetseksamen ved Universitetet i Oslo 2002, og han er markedsøkonom fra BI 2005.

Selskapet holder til i «Hanco»-bygget i Fredrikstad, som er et signalbygg i sentrum. Dette spennende kontorbygget ligger sentralt til i Fredrikstad, og har i lang tid vært et landemerke i bybildet.

Sakstyper

Advokat Hansen har arbeidet med de fleste rettsområder, men har bygget opp en portefølje omkring barnerett og barnevernrett. Han driver en juridisk landhandel, dvs. tar på seg de fleste oppdrag, men har følgende saker som kjerneområder:

- Barnerett

- Familierett

- Arverett

- Strafferett

- Husleierett

- Forvaltningsrett

- Trygd og stønader

I tillegg til dette er advokat Hansen godkjent advokatmekler. Advokatmekling er en tvisteløsningsmetode der man søker å løse saken utenfor rettssalen gjennom mekling mellom partene, gjerne ved hjelp av en advokatmekler. Advokatmekleren har tilleggsutdanning i mekling, og har taushetsplikt om meklingsprosessen og resultatet.

Advokat Kenneth Hansens valgte linker

Advokat Kenneth Hansen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnADVOKAT KENNETH HANSEN
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:897152932
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje69.100 Juridisk tjenesteyting

Lederstillinger/Administrasjon

Kenneth Frithjof HansenInnehaver