Om Aktiv Revisjon og Regnskap AS

Vi satser på personlig kontakt med våre kunder og mener det er noe av vår styrke. Vi har kunder over hele landet innenfor både regnskap og revisjon.

Aktiv Revisjon og Regnskap AS ble etablert i 1990. Selskapet er en fortsettelse av den personlige virksomhet som registrert revisor Ivarna Bratteng har drevet siden 1998.

I dag er vi 4 ansatte. Vi holder til i hyggelige kontorlokaler i Harstad sentrum og på Stokke i Vestfold.

Våre klienter er i hovedsak små bedrifter fra hele landet innenfor de fleste bransjer.

Vi satser på personlig kontakt direkte med våre klienter og tror dette er noe av vår styrke.

Vi legger vekt på å være tilgjengelige, og prioriterer å jobbe tett med kundene. Din kontaktperson er den fagpersonen som utfører jobben, dermed slipper du unødvendige og tidkrevende mellomledd.

Vi er medlem i Den norske Revisorforening (DnR) og Regnskap Norge. Her har vi tilgang på spisskompetanse innenfor våre fagområder revisjon, regnskap, skatt og økonomisk rådgivning.

Vi er pålagt obligatorisk etterutdanning. Dette sikrer at vi til en hver tid opprettholder og fornyer vår kompetanse. I tillegg er vi underlagt DnR`s og Regnskap Norges kvalitetskontroll som sikrer at den faglige kvalitet på vårt arbeid er til stede.

Ved å være kunde hos oss vil du oppleve at det er en stabil arbeidsstokk, så du vil møte de samme personer hvert år. Vi vil alltid jobbe tett mot kunder og være tilgjengelig når dette er ønskelig. Liten utskifting av ansatte sikrer oss økt kvalitet og effektivitet på den jobben som gjøres.

Bildegalleri

  • Aktiv Revisjon og Regnskap AS Regnskap, Harstad - 1
  • Aktiv Revisjon og Regnskap AS Regnskap, Harstad - 2
  • Aktiv Revisjon og Regnskap AS Regnskap, Harstad - 3