Anders B Lunde Regnskapskontor logo

Anders B Lunde Regnskapskontor

Om firma

Vi er et lite og effektivt regnskapskontor lokalisert i Bjørkedalen i Porsgrunn. På laget er vi fem regnskapsførere, hvor to av oss er erfarne autoriserte regnskapsførere. Vårt firma tilbyr regnskapstjenester fra A til Å

Les mer om bedriften
Telefonnummer
404 17 ...
Adresse

Bjørkedalvegen 385

3948 Porsgrunn

Hjemmeside og e-postSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Vi er et lite og effektivt regnskapskontor lokalisert i Bjørkedalen i Porsgrunn. På laget er vi fem regnskapsførere, hvor to av oss er erfarne autoriserte regnskapsførere. Vårt firma tilbyr regnskapstjenester fra A til Å

Vi er fleksible, og tilpasser oss dine ønsker. Dagens regnskapssystemer tillater at regnskapet kan være helt papirløst, dersom du vil det. Som digital kunde i Duett, kan hele regnskapet ditt føres uten at du trenger å skrive ut et eneste ark. Vi utfører alt av bokføring, fakturering, lønn, årsoppgjør, rapportering, osv.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Anders B Lunde Regnskapskontor

Omsetning

3 302 tkr

Fortjenestemargin

28.80 %

Antall ansatte

0

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Anders B Lunde Regnskapskontor er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ANDERS B. LUNDE AUT. REGSKAPSKONTOR

Org.nr:

970395741

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

69.201 Regnskap og bokføring

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

40417674

4041 7674

404 17 674

40 41 76 74