Om Andersen Airport Service AS

Vi er en gjeng ansatte som er meget fleksible I og med vår arbeidstid, som da medfører at vi kan tilby 24 timers service.Vi tilbyr transporttjenester, flytting, flymegling, vi megler også når det gjelder frakt som vi ikke kan ta selv.

OM ANDERSEN AIRPORT SERVICE

Firmaet ble etablert I 1988 av Svein Ove Andersen.

Andersen Airport Service er et lokalt firma som har hovedkontor på Haugesund lufthavn Karmøy. Vi er en gjeng ansatte som er meget fleksible I og med vår arbeidstid, som da medfører at vi kan tilby 24 timers service.

Vi tilbyr transporttjenester, flytting, flymegling, vi megler også når det gjelder frakt som vi ikke kan ta selv. Vi hjelper kunden med alternativer, du bestemmer når og hvor. Vare og budservice inngår også, med fast rute mellom Haugesund og Sauda. Vi tilbyr også utleie av bobiler på Haugesund lufthavn, Karmøy og utleie av leiligheter i Spania.

Vi kan også tilby olje, smøre og vaskemidler til meget gunstige priser fra Statoils varelager. Dette kan leveres eller hentes. Vi har lang bransjeerfaring. Mer enn 20 år med flymegling, 12 år med transport og 10 år med salg av olje, smøre og vaskemidler, 6 år med bobilutleie og utleie av leiligheter i Spania som er det siste tilskudd i 2015.

Vi jobber lokalt, men har samarbeidspartnere som gjør at vi kan levere tjenester til hele Norge og verden. Vår kundekrets er både privatpersoner og bedrifter.

Andersen Airport Service AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Andersen Airport Service AS Bobil, Campingvogn, Karmøy - 1
  • Andersen Airport Service AS Bobil, Campingvogn, Karmøy - 2
  • Andersen Airport Service AS Bobil, Campingvogn, Karmøy - 3