Om firma

Vi er en gjeng ansatte som er meget fleksible I og med vår arbeidstid, som da medfører at vi kan tilby 24 timers service. Vi tilbyr transporttjenester, flytting, flymegling, vi megler også når det gjelder frakt som vi ikke kan...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
52 84 04...
Adresse

Haugesund lufthavn Karmøy

Avaldsnesvegen 69

4250 Kopervik

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi er en gjeng ansatte som er meget fleksible I og med vår arbeidstid, som da medfører at vi kan tilby 24 timers service.

Vi tilbyr transporttjenester, flytting, flymegling, vi megler også når det gjelder frakt som vi ikke kan ta selv.

OM ANDERSEN AIRPORT SERVICE

Firmaet ble etablert I 1988 av Svein Ove Andersen.

Andersen Airport Service er et lokalt firma som har hovedkontor på Haugesund lufthavn Karmøy. Vi er en gjeng ansatte som er meget fleksible I og med vår arbeidstid, som da medfører at vi kan tilby 24 timers service.

Vi tilbyr transporttjenester, flytting, flymegling, vi megler også når det gjelder frakt som vi ikke kan ta selv. Vi hjelper kunden med alternativer, du bestemmer når og hvor. Vare og budservice inngår også, med fast rute mellom Haugesund og Sauda. Vi tilbyr også utleie av bobiler på Haugesund lufthavn, Karmøy og utleie av leiligheter i Spania.

Vi kan også tilby olje, smøre og vaskemidler til meget gunstige priser fra Statoils varelager. Dette kan leveres eller hentes. Vi har lang bransjeerfaring. Mer enn 20 år med flymegling, 12 år med transport og 10 år med salg av olje, smøre og vaskemidler, 6 år med bobilutleie og utleie av leiligheter i Spania som er det siste tilskudd i 2015.

Vi jobber lokalt, men har samarbeidspartnere som gjør at vi kan levere tjenester til hele Norge og verden. Vår kundekrets er både privatpersoner og bedrifter.

Andersen Airport Service ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Andersen Airport Service AS

Omsetning

10 978 tkr

Fortjenestemargin

29.90 %

Antall ansatte

28

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Andersen Airport Service AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ANDERSEN AIRPORT SERVICE AS

Org.nr:

898558762

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

49.410 Godstransport på vei

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

25.05.2012

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

52840470

5284 0470

528 40 470

52 84 04 70