Om Annerledes Brød & Cirkus AS

Catering er vårt fag. Vi leverer tapas, fingermat, selskapsmenyer og koldtbord til brylluper, firmafester og private selskaper.

Om firmaet

Annerledes Brød & Cirkus AS leverer tapas, fingermat, selskapsmenyer, buffeter og koldtbord til brylluper, firmafester, jubileer og private selskaper hver dag. Våre menyer spenner fra det tradisjonelle til det mer eksotiske, gjerne i skjønn forening.

Vi bistår gjerne også med personale, formidler utstyr og spennende lokaler. Kjørbo gård i Sandvika og Øverland Gård nær Haslum kirke er våre egne selskapslokaler.

Vi ordner alt som kreves til et vellykket arrangement!

Annerledes Brød & Cirkus AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 1
  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 2
  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 3
  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 4
  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 5
  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 6
  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 7
  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 8
  • Annerledes Brød & Cirkus AS Catering, Bærum - 9

Omtaler om Annerledes Brød & Cirkus AS

Hanne Utsi

mer enn ett år siden

Fortsatt god og rikelig med mat. Har bestilt via Annerledes Brød & Cirkus flere ganger. Vært fornøyd med all maten (utenom omelett en gang som et av mange tilbehør til tapas, da var det omelettmix, ikke bare ekte egg) Anbefaler å bruke vanlige egg så er alt helt topp. Hatt selskapsmeny til bryllup og tapas ved 3 anledninger. Anbefales

Hanne Utsi

mer enn ett år siden

Har benyttet Annerledes Brød & Cirkus to ganger (3-retters bryllupsmiddag 70 pers og tapas 12 pers en senere anledning). Like fornøyd begge gangene. De beregner nok tapas så det ikke blir pinlig lite igjen etter at alle har forsynt seg, samt rene gode smaker. Anbefaler de på det sterkeste

Brodeur

mer enn ett år siden

Meget høy kvalitet, fantastisk juletapas!!

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

August i år arrangerte vi stor hagefest, tapas til 34 pers. Niclas leverte matet til oss, alltid presis. Og det var så mye deilig mat. Alle på festen var særdeles fornøyd, og vi hadde rikelig med mat dagen etter (samlet noen fra dagen før til skravling og digg restemat). Dette kan anbefales

Eide

mer enn ett år siden

Er i verden klasse og hyggelig betjening, spesielt hun som hadde vårt bord. Ny men mestret sakene som om hun ikke hadde gjort annet og høffelig.

Ingvill

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med maten, service'n og kokken da vi bestilte 3-retters til vårt bryllup! Både forrett, hovedrett og dessert var nyyyyydelig! Anbefales!