Om ARKITEKTKONTORET BØRTVEIT & CARLSEN AS

Arkitektkontoret Børtveit & Carlsen AS ble stiftet i mars 2013, og har 3 ansatte sivilarkitekter. Våre arbeidsoppgaver spenner fra planrelatert prosjektering til arkitekturprosjektering av alle typer bygg, interiør, landskap og design.

Vi har lang erfaring med prosjekteringsarbeid både for offentlige -og private oppdragsgivere, og har siden starten gjennomført flere store og komplekse kommersielle oppgaver, kontorbygg, undervisningsbygg og boligprosjekter. Arkitektkontoret har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 for arkitekturprosjektering og som søker for alle typer tiltak.

Vi ønsker å være en trygg samarbeidspartner for våre oppdragsgivere, og vektlegger god dialog med både prosjekterende og utførende fag i planlegging og utførelse. Dette mener vi er grunnleggende for å sikre god kvalitet i arbeidet vårt, samtidig som vi ved tverrfaglig samarbeid også sørger for egen kompetansebygging og utvikling. Den personlige relasjonen er svært viktig for å skape trygghet og trivsel i et arbeidsforhold. Når både kjemi, engasjement og god fagkunnskap er tilstede, danner dette et solid fundament for et godt samarbeid som gir positive resultater for gjennomføring av prosjektene vi er involvert i.

Arkitektkontoret har ingen spesielle formsvar eller arkitektoniske varemerker som preger prosjektene våre. Det vi imidlertid stiller som felles krav, er at ethvert prosjekt blir løst på best mulig måte ut fra de forutsetningene og rammebetingelsene som foreligger. Alt av dokumentasjon og tegningsrunnlag som kommer fra kontoret skal holde høy kvalitet – uansett prosjekt.

Eier du bedriften?

Logg in
  • ARKITEKTKONTORET BØRTVEIT & CARLSEN AS Planleggingskonsulent, Alver - 1
  • ARKITEKTKONTORET BØRTVEIT & CARLSEN AS Planleggingskonsulent, Alver - 2
  • ARKITEKTKONTORET BØRTVEIT & CARLSEN AS Planleggingskonsulent, Alver - 3
  • ARKITEKTKONTORET BØRTVEIT & CARLSEN AS Planleggingskonsulent, Alver - 4

ARKITEKTKONTORET BØRTVEIT & CARLSEN AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

ARKITEKTKONTORET BØRTVEIT & CARLSEN AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

22.02.2013

Org.nr:

911678403

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

71.111 Plan- og reguleringsarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Pål-Jøran Hjertås Carlsen

Styrets leder

Pål-Jøran Hjertås Carlsen

Styremedlem

Trude Morken Carlsen

Varamedlem

Roy Haaheim Carlsen

Økonomisk informasjon

Omsetning

5 441 tkr

Fortjenestemargin

23,4 %

Antall ansatte

8