Om Atelier V-Design og Søm

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Atelier V-Design og Søm, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnATELIER V SLETTEN DESIGN OG SØM
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:980095347
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje14.130 Produksjon av annet yttertøy

Lederstillinger/Administrasjon

Vibecke Sletten NygårdDaglig leder
Vibecke Sletten NygårdInnehaver

Omtaler om Atelier V-Design og Søm

lene johansen

mer enn ett år siden

Ikkje imponert.. vanskelig å finne frem til butikken. Ingen skilt eller noe som opplyser at det er en brudebutikk der. Når vi først fant frem til rett inngang så hadde de ikkje fått med seg at vi skulle komme enda vi hadde bestilt
time 14 dager tidligere. Vi kunne få prøve "en" kjole på egenhånd viss vi ville, men de hadde veldig få kjoler max 20 stk, så du skal vere heldig om du finner en som du både liker og passer. Anbefales ikkje.

Something blue

mer enn ett år siden

En utrolig skjønn dame hjalp meg å finne drømmekjolen min. Har vært i de fleste butikker og her var absolutt de flotteste kjolene!

Marit Nøkling Prestholt

mer enn ett år siden

Jeg vil gi all mulig ros til Vibecke og de andre damene i Atelier V. Hun designet og sydde en brudekjole som satt som støpt på meg til tross for mine store former og fikk meg til å se strålende ut på min bryllupsdag. Hun la liv og sjel ned i utprøving og tilpassing og jeg fikk det akkurat som jeg ville. Hun kom med noen ideer og forslag som jeg først fikk hakeslepp av, men som virkelig ble prikken over i'en på kjolen. Atelier V anbefales på det varmeste!

Eva Kristin Bakke

mer enn ett år siden

Det var her eg fann drømmekjolen min til bryllupet mitt i sept. Ein føler seg velkomen og godt i varetatt på alle måter. Her er servicen bra uansett kven som er på jobb og kortid du kjem innom.