Om Autoex AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Fikk beskjed fra SnapDrive at ECU'en hadde gått, og leverte den hos Autoex siden de reklamerte med god VAG-kompetanse (og siden det var BOSCH ECU). Viste seg at drivstoffpumpereleèt hadde gått, og bilen ble annonsert ferdigstilt før klokka 9 dagen de begynte på den.

Kunne lett ha lurt meg til å bytte ECU, noe som ville ha kostet meg mer, og ikke fikset problemet.

Takker så mye.

stjerna

moreThanAYearAgo

Var innom med min mb 220 cdi,fikk hjelp til å få ut
glødeplugger som satt fast,andre verksted har prøvd uten å få glødeplugger ut.leverte inn bilen ok morgenen og fikk den tilbake før tre.godt arbeid utført
og levelig pris.

Lars

moreThanAYearAgo

Jeg kjøpte meg en mercedes slk 2000 model, som jeg fikk vite av forhandler i bodø at jeg måtte bytte luftmassemåler.
Jeg leverte inn min bil til Lønsethagen Autoservice AS etter de har sagt til meg dem har erfaring med MB SLK, eneste de skule gjøre for meg var å bytte den luftmassemåleren. De feilsøkete bilen og sa det ikke var noe feil med den, men feilen lå i styrenheten og sylynder en. Jeg fikk dele nummere til dem og skaffa ny styrenhet, var heldig å fikk tak i en til 1500kr, men når dem skule bytte den og programere bilen opp igjen, sto dem 8 mann å kløde seg i hode og kjønte ikke noe som helst, men fikk ikke kontakt på noen som helt måte med bilen så dem ga opp hele oppdraget.
Så jeg måtte taue bilen min til Motortrade AS, Det kostet meg 500kr i egenandel.
dette var kl: 17:00 på dagen 1 uke etter jeg levere inn bilen på Lønsethagen Autoservice. Mortortrade startet på bilen dagen etter klokken 08:00, klokken 11:00 ringte Motortrade til meg og sa de hadde byttet luftmassemåler og at de måtte reprogramere hele bilen på nytt etter lønsethagen hadde skrud på den. Og det kostet meg 4000kr mer enn om jeg hadde kommet med en gang til Motortrade AS.

Så det vil si jeg måte ut med 9000kr på bilen istede for 3000kr som det hadde kostet om jeg hadde levert bilen min til Mortortarde As med en gang.

Og nå i ettertid har jeg fått telefoner på jeg måtte betale dem 5000kr i arbeidstimer, noen jeg nektet på siden de ikke kunne jobben sin og bare gjort bilen min værre.
så etter 3 mnd mottar jeg en faktura fra Lønsethagen Autoservice As på 2000kr!

Så jeg sier bare en ting, bruk merkeverksted.

Sturla

moreThanAYearAgo

Bra service. Hadde mistet alle nøklene til 05 cayenne. En ansatt hos Autoex kom hjem til meg etter normal arbeidstid og programmerte opp ny nøkkel. Betalte ingenting ekstra for dette!

Dudest

moreThanAYearAgo

Var der med min s
Audi som ikke gikk som den skulle, holdt på en hel dag og feilsøkte. Fikk beskjed om at de ikke fant feilen og måtte betale 4800,- i feilsøk!

responseFromCompany

Kjære kunder!

Med så mange biler vi har gjennom vårt verksted hvert år kan det av og til være tilfeller der ting ikke går helt som ønsket. Husk bare at en sak som oftest har to sider, så også i disse tilfellene.

På jobber uten fastpris avtaler vi på forhånd hvor mye tid vi skal bruke, og vi gjør vårt beste for å informere kunden underveis om status og pris på jobben samt å innhente godkjenning for videre arbeid.

Vi forsøker alltid å gjøre det som er det beste for kunden, både når det gjelder økonomi, sikkerhet og miljø.

Vår beste markedsføringskanal er fornøyde kunder og det jobber vi hele tiden for å ha. Er du fornøyd med jobben vi gjør så anbefal oss gjerne til dine venner eller skriv en omtale her.

I motsatt fall så ta kontakt med oss direkte så finner vi en løsning du kan bli fornøyd med!

Jan Gunnar Ødegård
Daglig leder
73828400
las@boschcarservice.no