Om Bøe Begravelsesbyrå AS

Vi ønsker å bidra til at pårørendes ønsker og valg for gravferden blir planlagt og utført med kvalitet og verdighet i alle ledd.

Om firmaet

Det er en meningsfull og utfordrende jobb vi har. Vi setter vår ære i at arbeidet skal utføres etter tre hoved-fundamenter:ærlighet, tilgjengelighet og presisjon. Vi ønsker å bidra til at pårørendes ønsker og valg for gravferden blir planlagt og utført med kvalitet og verdighet i alle ledd. Samtidig har vi fokus på å holde tidsbruken og kostnadene nede ved å gjennomføre arbeidsoppgavene mest mulig rasjonelt og med effektiv kvalitetssikring.

Bøe Begravelsesbyrå er en familie-bedrift, etablert av Hildegard Bøe, ført videre av sønnen Erik, og de senere årene også ved barnebarnet Elin Bøe Haugland.

Det er en meningsfull og utfordrende jobb vi har. Vi setter vår ære i at arbeidet skal utføres etter tre hoved-fundamenter: ærlighet, tilgjengelighet og presisjon. Vi ønsker å bidra til at pårørendes ønsker og valg for gravferden blir planlagt og utført med kvalitet og verdighet i alle ledd. Samtidig har vi fokus på å holde tidsbruken og kostnadene nede ved å gjennomføre arbeidsoppgavene mest mulig rasjonelt og med effektiv kvalitetssikring.

Bildegalleri

  • Bøe Begravelsesbyrå AS Begravelsesbyrå, Sandefjord - 1
  • Bøe Begravelsesbyrå AS Begravelsesbyrå, Sandefjord - 2
  • Bøe Begravelsesbyrå AS Begravelsesbyrå, Sandefjord - 3

Bøe Begravelsesbyrå AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnBØE BEGRAVELSESBYRÅ AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato22.09.1965
Org.nr:917720096
Aksjekapital400000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.030 Begravelsesbyråvirksomhet og drift av kirkegårder og krematorier

Lederstillinger/Administrasjon

John HauglandDaglig leder
John HauglandStyrets leder
Elin Bøe HauglandStyremedlem
Erik BøeStyremedlem

Omtaler om Bøe Begravelsesbyrå AS

Rune

mer enn ett år siden

Takk for usedvanlig god og hyggelig hjelp i forbindelse med begravelsen. Det betyr mye å møte varme og dyktige mennesker når vi trenger hjelp i en sådan stund.