Om Bøker og Børst

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Bøker og Børst

Kari og Nico

mer enn ett år siden

Vi har gjennom mange år som ivrige cafe og bargjengere endelig funnet vårt mekka-
Her får du alt i ett: En varm og romslig atmosfære,trivelige og personlige bartendere og et interiør som er en kunstutstilling verdig.
Vi testet både kaffen, fatølet og Guinnessen og tør påstå at dette er best i byen!
Her kommer vi til å komme igjen og igjen og igjen.. Tusen takk til alle på B&B for at dere finnes.

TG

mer enn ett år siden

Til å være Stavangers mest gjestfrie, luneste og varmeste kafé (bokstavelig talt) finner man alltid plass, i baren, bakgården eller på gaten. Bøker og Børst er en institusjon jeg helst vil holde hemmelig.

LS

mer enn ett år siden

Det koseligeste og mest originale baren i stavanger er et sted jeg alltid føler meg velkommen.Lun atmosfære,bra musikk og høflig betjening.En sikker vinner fra tidlig til sent

Camilla

mer enn ett år siden

I hjertet av Stavanger ligger Bøker &; Børst skjult i et fargerikt strøk. Alle er velkomne, både liten og stor, så lenge man oppfører seg. Man møtes med et hei. Her finnes ingen kunder, bare gjester. Det sympatiske personalet overgår de sympatiske ølprisene, noe som hører sjeldenhetene til. Det samme gjør allsidigheten til denne stuen. Man kan nyte et glass vin på en rolig kveld til behagelig musikk, både fra anlegg og live. Man kan ta seg et par øl for å miste vår norske tilbakeholdenhet for å svinge oss til heftige soul-rytmer ut i de sene nattetimer, eller sitte foran peisen eller under varmelampen ved dragefontenen i bakgården omgitt av levende lys og drikke en varm sjokolade. En føler i grunnen at man ikke er i Norge. Den behagelige atmosfæren likner den man finner på en kafé i Frankrike, men kan ikke sammenliknes noe annet sted interiørmessig. Stig på i den lune stuen, enten for en kaffe eller for å søke et lyttende øre. Bli en stund. Les eller kjøp en bok. Tilgi eller skvær opp. For til slutt går alt bra, eller så går det over. Du får et høflig “ha det bra” på vei ut døren, og du vet du er velkommen igjen.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

518604765186 0476518 60 47651 86 04 76