Se på kart

bøle bygg 

treff 20 bedrifter i dette området

Toskardfjellveien 103359 Eggedal

I ett med naturenSolrike selveiertomter inntil et stort fjellvann,Helgevatnet, mellom Haglebu og Bromma.

Geminiveien 8A3213 Sandefjord
logo

Bedriften finnes i Sandefjord men tar imot kunder fra Bøle.

HEM Byggetjenester er en bedrift som spesialiserer seg på byggesøknader, bygg og arkitekt tegninger for privatkunder og byggherrer. Vi har over 40 års erfaring fra bygg og håndverksbransjen som gir oss et godt grunnlag når vi skal hjelpe kunden med sine byggeprosjekter og byggesøknader.

Narumsvegen 3212847 Kolbu
logo

Bedriften finnes i Kolbu men tar imot kunder fra Bøle.

Røisvold TreCon AS holder til på Kolbu, sentralt beliggende på Østlandet med raske forbindelser til hele Norge.

Bølevegen 1313713 Skien
logo

Agato Eiendomsdrift ble startet i september 2021. Siden den gang har vi blitt over 30 ansatte og leverer et bredt spekter av tjenester til bedrifter, privatpersoner, borettslag og sameier i hele Grenland. Fokuset har fra oppstarten vært å levere tømrer- og malertjenester med hovedvekt på ombygging og renovering av eldre bygårder, kontorlokaler og boliger. Vi leverer totalentrepriser og bistår byggherre hele veien fra befaringer, tegninger, søknader, bygging til ferdigattest og overlevering.

(5)

Bentsrudsvingen 23083 Holmestrand
logo

Bedriften finnes i Holmestrand men tar imot kunder fra Bøle.

Utslipsfri byggeplass, vi bruker miljøvennlige el-maskiner på riving og graving innvendig. Null-utslipp som er et krav. Mesteparten av maskinparken er el og miljøvennlig. Vi hjelper din bedrift eller privat med betongsaging - miljøsanering – riving og kjerneboring, med stort fokus på HMS og kvalitetssikring. Tilby kundene våre den beste service til konkurransedyktige priser og avtalt tid. Kan vise til 34 års erfaring i bransjen

Knippgrenda 262410 Hernes
logo

Bedriften finnes i Hernes men tar imot kunder fra Bøle.

Vi har mer en 20 år erfaring i faget og har vært borti dem fleste av utfordringer ved restaureringer og nybygg. Ring oss og vi tar en prat om deres prosjekt vi stiller gjerne opp til en befaring. Vi utfører det meste av blikkenslagerarbeid tilknyttet produksjon og montering av fasade, tak og ventilasjon. Våre montører har fagbrev og mesterbrev, samt lang erfaring fra faget. Vi har stor tro på enighet og god kommunikasjon gjennom hele prosjektet, som igjen sørger for et godt resultat.

Bølevegen 1313713 Skien
Bølevegen 1543713 Skien
Bølevegen 813724 Skien
Eikornrødvegen 183713 Skien
Bølevegen 2183713 Skien