Om Bademiljø Fredrikstad

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Om bedriften

BAD OG VÅTROM

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett. Så slipper man i alle fall å bekymre seg for det i de nærmeste årene.

BUTIKKEN

I vår butikk vil du til enhver tid finne eksempler på innredningsprodukter fra våre utvalgte kvalitetsleverandører, samt gode tilbud på utstilte varer til både bad og våtrom.

Våre medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad. Vi har lang erfaring fra denne type oppdrag og besitter egne planleggingsverktøy tilpasset de fleste utfordringer.

Spør oss gjerne! Vi er klare til å ta i mot deg når som helst.

Bademiljø Fredrikstads valgte linker

Bildegalleri

  • Bademiljø Fredrikstad Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Fredrikstad - 1
  • Bademiljø Fredrikstad Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Fredrikstad - 2
  • Bademiljø Fredrikstad Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Fredrikstad - 3
  • Bademiljø Fredrikstad Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Fredrikstad - 4
  • Bademiljø Fredrikstad Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Fredrikstad - 5
  • Bademiljø Fredrikstad Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Fredrikstad - 6

Mulige nummerkombinasjoner

693756606937 5660693 75 66069 37 56 60