Om Baderomspesialisten AS

VVS Eksperten er en rørleggerkjede med 330 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk.

I utstrekning har VVS Eksperten rørleggere fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord.

Om du trenger rørlegger eller har spørsmål om produkter, kontakt en medlemsbedrift. Kjedekontoret har ikke utsalg og ingen komplett oversikt over hva alle medlemsbedriftene fører til en hver tid. Sjekk ut hjemmesidene til en lokal rørlegger, ta kontakt direkte, og han/hun vil kunne hjelpe deg. Kjedekontoret kontakter du om du har spørsmål om medlemskap, markedsføring, avtaler etc. Og selvfølgelig er alle VVS Eksperten medlemmer velkommen til å ringe eller maile oss direkte.

Medlemsbedriftene er selvstendige juridiske enheter med eget organisasjonsnummer. VVS Eksperten AS er ikke eier av medlemsbedriftene hverken helt eller delvis. Medlemsbedriftene inngår således heller ikke i noe konsern med VVS Eksperten AS. VVS Eksperten AS er en selvstendig juridisk enhet og er ikke ansvarlig for medlemsbedriftene sin opptreden, handlinger eller mangel på slike. Kravshavere mot medlemsbedriftene kan derfor ikke fremsette tilsvarende krav mot VVS Eksperten AS.

Baderomspesialisten AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Baderomspesialisten AS Rørlegger, Stavanger - 1
  • Baderomspesialisten AS Rørlegger, Stavanger - 2

Omtaler om Baderomspesialisten AS

Åse Aanonsen

mer enn ett år siden

Baderomsspesialisten har totalrenovert mitt bad, og jeg er kjempefornøyd med utført arbeid. Arbeidsfolkene var høflige, kommuniserte og informerte godt underveis og utviste stor faglig dyktighet. De ryddet opp etter seg hver dag og var flinke på å holde det fint underveis noe jeg satte stor pris på. Kan anbefales på det sterkeste for de som trenger oppussing.

Christoffer Skogvoll

mer enn ett år siden

Midt i ferieavviklingen sendte vi ut forespørsel på utføring av totalrenovering av bad med alt nytt elektrisk trukket inne i vegger, total omrokering av alt på badet, nytt rørsystem, banebelegg, fliser på gulv (norfloor.no etter vårt ønske), ny dusj med mer.

Baderomspesialisten var rask å svare og ga oss et fint estimat på pris som de klarte å holde seg innenfor. Jeg utførte alt av riving/bygging av det, derfor var det viktig at alt skulle bli utført presist hht. tid pga. kommende barn, og begrenset tid til utstyr og profesjonell hjelp til å sette opp baderomsplatene (Fibo Trespo). Alt ble utført helt presist etter hva vi hadde planlagt, og resultatet ble helt fantastisk. Vi kommer ikke til å renovere badet en gang til med det første, men jeg vil gjerne anbefale andre å bruke Baderomspesialisten for totalrenovering av bad.

Ikke minst har de vært hyggelige å jobbe med hele veien.

Jannicken Rasmussen

mer enn ett år siden

Svært fornøyd med mitt nye totalrenoverte bad. God kommunikasjon med både arbeidere og ledelse. Ryddig og seriøst firma. Lett å få kontakt med underveis i prosessen slik at alt ble slik vi ønsket. God veiledning i forhold til utforming og material valg. Pris avtalt på forhånd, tydelig på hva som var inkludert og ikke. En kan sikkert finne billigere, men ikke bedre. Anbefales.

Mulige nummerkombinasjoner

932950229329 5022932 95 02293 29 50 22926129719261 2971926 12 97192 61 29 71