Om Balanzera AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Balanzera AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnBALANZERA AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato12.06.2008
Org.nr:992811285
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Trude LundevallDaglig leder
Trude LundevallStyrets leder
Stian HaugeNestleder

Omtaler om Balanzera AS

Svein Hetland

mer enn ett år siden

Dro hit fordi det var en av veldig få økologiske frisører i Oslo og fordi en venninne anbefalte de. Opplevelsen overgikk enhver forventning. Frisøren har en herlig avslappet atmosfære og frisørene tar seg god tid til hver kunde. Hodebunnsmasasjen, som forøvrig var en av de beste hodebunnsmasasjene jeg noensinne har fått, varte i alle fall i 10 minutter hvis ikke så mye som 15. I tillegg serverte de herlig økologisk te og frukt. Klippen ble bra. Alt i alt en veldig bra opplevelse. Anbefales på det sterkeste.

Elin

mer enn ett år siden

Balanzera er den beste salongen jeg har vært på noensinne. Utmerket service (kunnskapsrike og imøtekommende ansatte, økologisk kaffe/te, frukt og fotbad om du vil) og meget dyktige frisører som **kan** økologiske produkter og hårfarger. Er superfornøyd med klippingen. Ikke er de dyre heller.

Siv

mer enn ett år siden

Frisørene hos Balanzera opprettholder en utrolig bra kvalitet. Hvorav Trude (driveren av salongen) er rolig, lyttende og kommer opp med kreative flotte forslag som passer min personlighet og utsenet helt perfekt. Håper dette kan være til nytte for de som måtte være usikker på hvem de skal velge som sin nye frisør..

mvh

-ingeborg

mer enn ett år siden

Å ringe til Balanzera for å få råd eller bestille produkter er en ekstra god opplevelse. Ja, for vi som ikke bor i Oslo kan også glede oss over Trude og hennes kompetanse og service. Jeg har dessverre ikke muligheten til å dra til Oslo hver gang jeg skal fikse håret, men bestiller alle produkter fra Balanzera og vil aldri bytte tilbake til andre hårprodukter. Trude og produktene hennes er magiske.

Serena

mer enn ett år siden

Kjempehyggelig service, utrolig deilig og avslappet atmosfære! Og flinke er de, både med farge og klipp! Anbefales på det sterkeste!!

xxxxx

mer enn ett år siden

En mer behagelig salong skal du lete lenge etter! Dyktige frisører og behaglig atmosfære i salongen gjør den spesielt attraktiv for stressede personer.

andre

mer enn ett år siden

Denne salongen må bare oppleves…. Uannsett sinnstemning før man går inn, er man alltid avslappet etterpå. Kvaliteten på produktene og ikke minst frisørene er utrolig bra. De hører faktisk etter og gir deg det du vil ha:-) Best i Oslo

Lise Grøttland Brox

mer enn ett år siden

Var på kurs i Oslo og hadde ekstra tid på ettermiddagen fordi jeg ikke måtte hjem til barn og aktiviteter. Jeg brukte anbefalt.no og valgte ut på bakgrunn av anmeldelsene her frisørene på Balanzera AS. Tidligere kunder har gitt gode og riktige anbefalinger. Det var en trivelig og imøtekommende behandling og jeg følte meg vell, fikk gode råd og en fin klipp på et meget spesielt og stritt hår. Det er ikke alle frisører som takler mine lokker. Kan trygt anbefale salongen til den som er på Oslo besøk eller som ønsker å skifte frisør.

Silje

mer enn ett år siden

Jeg har vært hos Trude flere ganger, og jeg må si meg strålende fornøyd hver gang. Hun hører på mine ønsker, kommer med egne forslag og har et rolig og behagelig vesen. Dette er den eneste frisøren jeg har vært his, hvor jeg faktisk kan gå ut av døren uten å gjemme det nye håret i en hestehale eller under en lue. Anbefales på det aller sterkeste! Selvfølgelig et stort pluss at de har gratis etterklipp av pannelugg for oss som har det.

ean

mer enn ett år siden

Jeg har aldri vært så fornøyd med mitt hår som etter at jeg begynte hos Trude hos Zenz Oslo. Både øko farge og klipp er kjempe bra.

Azzaro

mer enn ett år siden

Du formelig føler at håret blir anderledes av behandlingen ved økologiske produkter.
Fargen holder like lenge- om ikke lengre.
Deilige dufter, behagelige produkter- og ikke minst, utrolig hyggelig og søt og flink frisør, Trude! Bare å bytte til Balanzera!

uw

mer enn ett år siden

Balanzera har fantastiske lokaler, og det er en fornøyelse bare å komme innenfor dørene. Trude gjør en fabelaktig jobb som frisør, og jeg skal aldri gå tilbake til illeluktende hårfarger og parabener etter dette. Får til og med tilbud om et fotbad mens hårfargen gjør jobben :)

*anne*

mer enn ett år siden

Jeg har klippet meg på Balanzera i vel et år nå, og er superfornøyd hver eneste gang. Kjempefin og avslappende salong, utrolig gode produkter og ikke minst svært dyktige frisører.
Anbefales!