Om firma

Basal er Norges største VA-leverandør og våre viktigste produktområder er rør og kummer i betong. Vi er store på produksjon av avløpsrør, løsninger for fordrøyning, infiltrasjon og overvannshåndtering, samt vannkummer og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
917 23 ...
Adresse

Lille Grensen 3

0159 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Basal er Norges største VA-leverandør og våre viktigste produktområder er rør og kummer i betong. Vi er store på produksjon av avløpsrør, løsninger for fordrøyning, infiltrasjon og overvannshåndtering, samt vannkummer og renneløpskummer.

Om firmaet

Basal er Norges største VA-leverandør og våre viktigste produktområder er rør og kummer i betong. Vi er store på produksjon av avløpsrør, løsninger for fordrøyning, infiltrasjon og overvannshåndtering, samt vannkummer og renneløpskummer.

Basal er organisert som en kjede og eies av 18 produsenter og leverandører av VA produkter i Norge. Samtlige produsenter i Basal er underlagt streng intern kontroll samt 3. partskontroll av Kontrollrådet. Alle rør og kummer som merkes ”BASAL” produseres i henhold til Norsk Standard.

I Basal utvikler og utveksler vi gode løsninger. Basals hovedoppgave er å utarbeide felles produktløsninger og standarder, inngå felles innkjøpsavtaler og utarbeide felles profilerings- og markedsmateriell for kjeden. Basal Standard er den felles produkt- og kvalitetsstandarden som eier-bedriftene bruker i sin produksjon.

Vi holder foredrag og kurs for byggherrer, konsulenter og entreprenører, og foreleser for studenter på universiteter og høyskoler.

Basal er en kontinuerlig pådriver innen innovasjon og produktutvikling i tett samarbeid med sine norske kunder som byggherrer, konsulenter og entreprenører.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Basal AS

Omsetning

17 028 tkr

Fortjenestemargin

12.80 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Basal AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BASAL AS

Org.nr:

983266460

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

71.129 Annen teknisk konsulentvirksomhet

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.02.2001

Lederstillinger/Administrasjon
Geir Sogge Johnsen

Daglig leder

Stein Hugo Nilsen

Styrets leder

Espen Mikalsen

Styremedlem

Viser 4 av 7
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91723098

9172 3098

917 23 098

91 72 30 98