Om Basic Treningssenter Røa

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Basic Treningssenter Røa

Sophie A. G. A.

mer enn ett år siden

Nyopusset og fint, med crossfit, frivektsområde, slynger og alt man kan ønske seg! hyggelig ansatte! Anbefales på det varmeste :)

Jørgen Nilsson

mer enn ett år siden

Basic er et treningssenter som faktisk har reelle gruppetimer (ikke bare en video som blir satt på) og veiledning inkludert i prisen, men allikevel klarer å tilby samme pris som billig-kjedene. Dette får en til å tenke på hva de store kjedene faktisk har å gå på. I tillegg er det ikke for stort, så man føler seg gjenkjent når man kommer. De ansatte er veldig hyggelige og positive! Trenger du råd om trening er det bare å spørre, du får hjelp med engang. Basic kan varmt anbefales!

Mariann Holtskog

mer enn ett år siden

En liten bedrift med lite utstyr, trang treningsplass, lav uinspirende musikk og dyre priser. De ansatte er hyggelige og gruppetimene er ok, men pass deg for å komme i klinsj med ledelsen - de har ingen anelse om hva kundeservice er. De er usaklige, frekke og trege på å svare.

Fysioterapidelen kan varmt anbefales. Hyggelige, veldige dyktige terapeuter som er serviceinnstilte, blide og hjelpsomme.
Tenk deg om en ekstra gang før du kjøper medlemskap her - du kommer til å ende opp som støttemedlem.

Marie Moltubakk

mer enn ett år siden

Basic leverer akkurat det de lover. Passer for alle som ønsker å komme i form eller holde seg i form, og som setter trivsel høyere enn spjåk. Et godt og variert utvalg av gruppetimer er inkludert i prisen.

Else

mer enn ett år siden

Basic er et utrolig trivelig treningssenter. Kjempeflinke inspirerende instuktører som sprer glede! Her er det er masse gode gruppetimer. Dette er et sted hvor det er plass til alle, uansett alder og kroppsfasong. Også er det lave priser.