Om Bergen Caravan A/S

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Bergen Caravan A/S, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnBERGEN CARAVAN AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato11.03.1986
Org.nr:938248281
Aksjekapital2100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.192 Detaljhandel med andre motorvogner, unntatt motorsykler, 45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Robert MellingenDaglig leder
Margunn MellingenStyrets leder
Robert MellingenStyremedlem
Steinar MellingenStyremedlem

Omtaler om Bergen Caravan A/S

Hans Joakim Sundland

mer enn ett år siden

Det er enkelte selgere på stedet som er særdeles lite imøtekommende og rett og oppfører seg rett og slett dårlig. Synd det skal ødelegge inntrykket. Behandlingen jeg fikk hos nevnte kundebehandler etter å ha lagt igjen over en halv million kr hos de var så dårlig at jeg på grunn av vedkommende ikke kommer til å benytte de igjen om jeg ikke absolutt må.

Ronny Teigland

mer enn ett år siden

Takker Bergen Caravan for meget god service i fbm. Diesel lekkasje på vår bobil.

Adrian Thomson

mer enn ett år siden

Avtalte kjøp av vogn og kjørt i 3,5 time for å komme frem til vogn som er solgt til noen andre. Var ikke løsnings orienter og fikk ikke noen beklagelser, men beskjeden om at slik var det bare. Arrogante folk og usæriøse. Lite imøtekommende.

Øyvind

mer enn ett år siden

Kjøpte Bobil i 2012 hos Bergen Caravan. Lang historie kort: Solgte meg en bobil som var utett. Dette visste de om når de solgte meg bobilen. (Jeg sjekket med forrige eier.)
Nektet påfølgende å heve kjøpet etter 2 utbedringsforsøk.
De var utrolig arrogante i møte med meg og nektet dialog ang problemet.

Laila Thorsen

mer enn ett år siden

Ekstremt høy pris! Prisen på vogna vi ønsket, lå 100 000 høyere enn på Østlandet. Fikk heller ikke med noe gratis. De skulle også ha like mye for å frakte vogna som Østlandet tar for å frakte den over fjellet.

Kari Haukeland

mer enn ett år siden

Var på besøk for å kjøpe bil tilrettelagt for rullestol. Det var ingen vilje til å hjelpe. Ble vist til en city camper når jeg egentlig ville ha en bil med rullestolrampe pluss pluss. Har idag kjøpt en Hymer Paravano som er over 7 m lang. Da skjønner vi at de har feila.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

hemm,har opplevd det motsatte fikk en fantastisk mottakelse da vi kom for å bytte vår bobil og kjøpte en LMC hos bergen caravan, og i etterkant bare hyggelige telefonsamtaler og imøtekommenhet så er helt topp..:) :)