Om Bergens Rengjøringsselskap AS

Bergens Rengjøringsselskap AS er en etablert bedrift innen renholdsbransjen i Bergen, med røtter tilbake til 1961.Med vår lange erfaring og fartstid ønsker vi å være det naturlige valget når din bedrift skal velge en profisjonell renholdspartner.Vårt fokus er å være en seriøs aktør innen bransjen, som kan tilby tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser.Bergens Rengjøringsselskap AS fokuserer på å levere kvalitet og god kundeoppfølging på våre tjenester.

Fra våre lokaler på Nordnes i Bergen sentrum kjører vi ut og tilbyr rengjøring til bedrifter, skoler, barnehager, industri med mer i Bergen. Vi legger mye energi i å tilby fleksible løsninger ovenfor våre kunder innen rengjøring. Vi har holdt det gående i over 50 år og har gjennom våre år i rengjøringsbransjen løst mange spesielle rengjøringsoppdrag for mange ulike type kunder i Bergen. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder.

Daglig rengjøring

Er du på jakt etter en bedrift som leverer daglig renhold til kunder i Bergen?

Helt siden vår oppstart i 1961 har vi hatt bestrebet å til en hver tid være oppdatert på de nyeste produkter og metoder innen vårt fag. Vi gjennomfører daglig renhold av alle typer lokaler, fra offentlig sektor til det private næringsliv. Vi jobber og bestreber oss i å levere kundetilpassete løsninger.

Vårt renholdsbyrå har mange faste kunder, men tar imot nye på forespørsel. Alt våre tjenester blir i utført av våre profesjonelle renholder. For å oppnå et godt resultat på tjenestene Bergen Rengjøringsselskap AS utfører, prøver vi å tilpasse riktig tjeneste, utifra kundens behov. Når vi mottar et oppdrag, sørger vi for at de involverte arbeiderene våres får en grundig gjennomgang om hva som er viktig ved nettopp ditt prosjekt. Det er mange detaljer som er viktig for hvert enkelt renholdsoppdrag. Våre erfarne medarbeidere tar vare på inne miljøet ved riktig valg av utstyr, kjemi og god stedlig opplæring.

Tillit mellom Bergen Rengjøringsselskap og kunden, kan vi garantere, ved at det alltid er kvalitet i utført renholdsarbeid. Vi er fleksible og hurtig på vår oppfølgning på det daglige renholdet.

Byggrengjøring

Bergen rengjøringsselskap AS tilbyr byggrengjøring / hovedrengjøring skreddersydd for din bedrift.

Innen byggrengjøring utfører vi:

Grundig rengjøring av tak, vegger, lister, dører, karmer, utvendig panelovner/radiatorer, all synlig ventilasjon, rørsystemer, alle frie horisontale flater

som finnes i lokale. Eventuelle kjøkken/garderobe/baderomskap rengjøres utvendig og innvendig.

Bergens Rengjøringsselskap AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Bergens Rengjøringsselskap AS Rengjøring, Bergen - 1
  • Bergens Rengjøringsselskap AS Rengjøring, Bergen - 2
  • Bergens Rengjøringsselskap AS Rengjøring, Bergen - 3
  • Bergens Rengjøringsselskap AS Rengjøring, Bergen - 4
  • Bergens Rengjøringsselskap AS Rengjøring, Bergen - 5

Bergens Rengjøringsselskap AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

Bergens Rengjøringsselskap AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

17.12.1971

Org.nr:

910507729

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

81.210 Rengjøring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Kjell Olav Spjeld

Styrets leder

Kjell Olav Spjeld

Varamedlem

Karin Spjeld

Økonomisk informasjon

Omsetning

3 455 tkr

Fortjenestemargin

13 %

Antall ansatte

19