Se på kart
Rudssletta 521351 Rud

Service, reparasjoner og EU-kontroll. Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted.

Rudssletta 721351 Rud

Trenger din bil service?Vi utfører service og reparasjoner på alle bilmerker og gir deg 3 års garanti på deler og arbeid. Det lønner seg å følge bilens serviceprogram. Ikke minst for sikkerhetens skyld. De fleste biler har krav om service en gang per år – eller etter 30.000 kjørte kilometer. Nybilgaranti og reklamasjonsrett opprettholdes ved service og reparasjon hos oss, på lik linje som hos merkeverkstedene.

Olav Ingstads vei 101351 Rud

Scania er en ledende produsent av tunge lastebiler, busser og industri- og marinemotorer. I tillegg tilbyr og selger selskapet et bredt utvalg av servicerelaterte produkter og finansieringstjenester.

Olav Ingstads vei 81351 Rud

Møller Bil Rud tilbyr et stort utvalg av både nye og brukte ŠKODA-modeller. Vi selger finansiering og forsikring, samt at vi tilbyr gunstige avtaler for leasing av bil. Hos oss finner du også et stort utvalg av tilbehør som skibokser, lastestativ, barneseter og mye mer.

Løxaveien 131351 Rud

Vi hjelper deg med det meste når uhellet har vært ute. Enten det er små riper eller store bulker, våre verksteder er rustet til å fikse de fleste bilskader og samarbeider med de største forsikringsselskapene.

Gamle Lommedalsvei 1151348 Rykkinn