Om firma

Bravilor Bonamat er en familiebedrift som ble grunnlagt for over 65 år siden. Innovative ideer, avansert teknologi, kvalitet og egen produksjon har alltid vært viktige aspekter for oss, og har ført til dagens suksess.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
61 13 09...
Adresse

Kallerudlia 17

2816 Gjøvik

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Bravilor Bonamat er en familiebedrift som ble grunnlagt for over 65 år siden. Innovative ideer, avansert teknologi, kvalitet og egen produksjon har alltid vært viktige aspekter for oss, og har ført til dagens suksess.

I dag utvikler, produserer og leverer Bravilor Bonamat et stort utvalg av maskiner for tilberedning av drikke, fremdeles med fokus på kaffespesialiteter og varmt vann. I tillegg til våre kjente merkevarer utvikler og produserer vi også spesialutstyr (OEM) for tredjeparter.

Vår målsetting er å være en inspirerende og nyskapende strategisk samarbeidspartner over hele verden.

I dag har vi over 350 dedikerte ansatte over hele verden, som alle arbeider for å oppnå vårt hovedmål, som er å utvikle og fremstille kommersielle drikkesystemer. Med datterselskaper i Europa og USA og et internasjonalt forhandlernett i over 100 land, er Bravilor Bonamat merkevaren nå kjent over hele verden.

Alle våre viktigste funksjoner driftes fra Nederland. Det gjør det mulig for oss å reagere raskt ved utvikling og produksjon av maskiner med høy kvalitet som oppfyller våre kunders spesifikke behov. Vi ser viktigheten av å respondere hurtig på utviklingen i markedet. I tillegg til våre kjerneverdier entreprenørskap, kvalitet og kundefokus, sørger mange års erfaring og kunnskap til verdiskapning og suksess for våre kunder.

Bonamat Norge ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Bonamat Norge AS

Omsetning

51 757 tkr

Fortjenestemargin

4.80 %

Antall ansatte

8

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Bonamat Norge AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BONAMAT NORGE AS

Org.nr:

951599743

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.694 Engroshandel med maskiner og utstyr til handel, transport og tjenesteyting ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

18.03.1989

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

61130965

6113 0965

611 30 965

61 13 09 65