Se på kart
Bygg 50582 Oslo

Sprinklerteknikk AS er totalleverandør av VVS-tekniske anlegg med brannvern som et av våre spesialområder.

Heiane 2B5131 Nyborg

Total Sprinkler AS ble startet i år 2000 av Ottar Tvedt. Vi holder til i Åsane i Bergen, hvor vi har kontor og lager.Vi prosjekterer, monterer og kontrollerer alle typer sprinkleranlegg. Vi er FG-910 sertifisert innen prosjekterende, utførende og kontroll av automatiske slukkesystemer. Vi innehar også sentral godkjenning i TK 3 for prosjekterende og utførende. Vi kan dermed påta oss ansvar i alle byggeprosjekter.

Håndverkervegen 99018 Tromsø

Arctic-Service AS ble etablert i 1988 og har eget lager og serviceverksted i Tromsø. Selskapet har seks ansatte og er delt inn i følgende områder: Salg/markedsføring, Service/verksted, Administrasjon. Velkommen!

Asfaltvegen 32069 Jessheim

Vi har eksklusive importavtaler med alle våre leverandører. Import og direktesalg gjør veien kort for alle våres kunder.

Nedre Slottsgate 3B0157 Oslo

Vi leverer alt innen lås og beslag til private og næring i Oslo og omegn. Vi foretar montering og salg av patenterte låssystemer, adgangskontrollanlegg, postkasseanlegg, sikkerhetslås, sylinderbytte, skiltgravering, porttelefonanlegg (callinganlegg), dørlukkere, dørautomatikk, sikkerhetsbeslag, vinduslåser m.m.

Bontelabo 8A5035 Bergen

NOSEFO er ledende innen sikkerhet og beredskapsopplæring. Vi har erfarne instruktører med høy faglige kompetanser og moderne fasiliteter i Bergen, Tau og Stavanger. Våre kurs er godkjent av Norsk Olje og Gass, Sjøfartsdirektoratet og alle selskaper på norsk sokkel.

Stallbakken 52005 Rælingen

Vi prosjekterer og leverer fastmonterte brannslokkesystemer til offshore, marine og det landbaserte markedet i hele Norge.

Østre Aker vei 2070975 Oslo

Presto Brannsikkerhet AB er din komplette partner av sikkerhetstjenester og produkter innen brannvern med landsdekkende service. Selskapet er svensk og startet i 1959.Vi hjelper våre kunder med å skape et trygt brannvern som lever opp til alle lover og regler. Vi lytter nøye til dine behov, hvordan din virksomhet ser ut og gir råd om hvilke produkter du trenger.

Hønengata 463513 Hønefoss

5 (1)

Vi er en totalleverandør av lås og brannutstyr for både private, næringslivet, og det offentlige.

Vardenbakken 921452 Nesoddtangen

MNLC is a security company. Our philosophy is simple: Security taken seriously in all aspects, while keeping our tracks clean – like the birds in the sky, we can’t be traced.

Veritasveien 11363 Høvik
Stokkelandsvegen 2726390 Vestnes
Stallbakken 9C2005 Rælingen
Kjøpmannsgata 36005 Ålesund
Søndre Industrivegen 37340 Oppdal