Se på kart
Enebakkveien 1190680 Oslo

Allsidig entreprenør med bredt fagfelt.Våre oppdrag spenner fra nybygging og ombygging til rehabilitering, generalentrepriser og kontraktfestet vedlikehold - for næringsliv og offentlige etater. For private bygger og rehabiliterer vi hus, pusser opp leiligheter, bygger bad, setter opp garasjer mm. Vi koordinerer, følger opp fremdriften i prosjektene og gjør alt for at du skal bli fornøyd. Kostnadseffektive fagfolk med yrkesstolthet.

Apalveien 41900 Fetsund

Nærmere 40 års erfaring med komplett innredning inkl. systeminnredning som himlinger, glassvegger, kjøkken, garderober, flis m.m.

Prestbergvegen 642120 Sagstua

Bedriften finnes i Sagstua men tar imot kunder fra Lillestrøm.

Vi hos Odal Bygg & Fasade har et omfattende erfaringsgrunnlag på 15 år.

Skjærvaveien 81466 Strømmen

KMG har gjennom målrettet investering og forbedringsarbeid blitt en suksessrik aktør blant eliten av norske teknologibedrifter. Med en stab av motiverte medarbeidere som arbeider etter egne definerte mål og bedriftens visjon og forretningsidé, med konkrete nytteverdier, er dette allerede en realitet.

Hvamstubben 172013 Skjetten

OBOS Block Watne Viken

Svarttrosttoppen 251920 Sørumsand

Påtar meg arbeid som: rehabilitering, tilbygg, garasjer, bad, flislegging, oppussing og enklere tegneoppdrag. Jeg har stabile og habile kontakter innen rørleggerarbeid, elektrikerarbeid, betongsaging og malerarbeid, og står gjerne som totalentreprenør for ditt byggeprosjekt. Jeg kan også tilby tjenester innen spesialtilpassede innredninger, møbler og lignende. Påtar meg jobb primært i Akershus/Oslo.

Sagdalsveien 16B2010 Strømmen

Proff Byggmester AS er et lite, men erfarent byggefirma.

Granlia 131900 Fetsund

Firmaet Morterud & Ramse AS ble etablert våren 1979. Vi driver med grave- og betongarbeider. For tiden er vi 5 ansatte. Vi har egen lagertomt på Heia Industriområde ca. 3 km fra Fetsund sentrum. Firmaet har sentral godkjenning tiltaksklasse 2. Vi tar på oss hele oppdraget med utgraving, grunnmur og tilbakefylling. Vi tar oppdrag på Romerike, som Fetsund, Lillestrøm, Skedsmokorset, Lørenskog, Nittedal og i Oslo.

Revestien 292016 Frogner

Vi er godkjent for våtrom og legger alle typer membran. Vi prosjekterer og utfører innen alle fagfelt slik at du som kunde kan forholde deg til en kontaktperson om ønskelig.

C.J. Hansens vei 132007 Kjeller

Team Bygg og Eiendom AS er et datterselskap av TBA Gruppen AS og står for entreprenørdelen av virksomheten. Team Bygg og Eiendom AS ble medlem av BYGGMANN i 2016 og er glade for å være med på laget. TBA Gruppen AS er moderselskapet og står for den delen som tar for seg erverv av tomter, regulering, utvikling og prosjektering.

Sverdrups gate 18A0559 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Lillestrøm.

Hoff & Kristiansen AS er en fremoverlent anleggs- og maskinentreprenør med Oslo og Viken som sitt primære tjenesteområde. Hoff & Kristiansen AS ble stiftet som et ledd i det å skape en ny innovativ entreprenør med faglig tyngde og som dekker alle typer oppdrag innen grunnarbeid, brøyting, vann, avløp, og anlegg.

Arnstein Arnebergs vei 301366 Lysaker

Bedriften finnes i Lysaker men tar imot kunder fra Lillestrøm.

Vanntetting av betongkonstruksjoner Kjemisk injeksjon

Lerkevegen 51929 Auli

Bedriften finnes i Auli men tar imot kunder fra Lillestrøm.

Alleveien 11923 Sørum

Å bytte vinduer er en stor investering. Det er viktig at du velger en vindustype som passer ditt hus og dine behov, og at du får utført jobben på beste måte. Selvfølgelig er også økonomien viktig.

Lønneveien 312020 Skedsmokorset
Tuterudsvingen 52007 Kjeller
Skjærvaveien 361466 Strømmen
Lurudveien 72020 Skedsmokorset
Skolegata 10A2010 Strømmen

5 (1)

Bølerveien 612020 Skedsmokorset
Trondheimsveien 1112020 Skedsmokorset
Valsringen 41920 Sørumsand