Se på kart

byggeteknikk, anleggsteknikk barkåker 

treff 8 bedrifter i dette området

Wirgenes vei 13157 Barkåker
logo

Med bred kompetanse om prosjektering, tegning, byggesøknad, prosjektledelse,byggeledelse, branndokumentasjon og rådgivning.Vi tilbyr all nødvendig bistand og hjelp til ditt byggeprosjekt.

(5)

Bentsrudsvingen 23083 Holmestrand
logo

Bedriften finnes i Holmestrand men tar imot kunder fra Barkåker.

Utslipsfri byggeplass, vi bruker miljøvennlige el-maskiner på riving og graving innvendig. Null-utslipp som er et krav. Mesteparten av maskinparken er el og miljøvennlig. Vi hjelper din bedrift eller privat med betongsaging - miljøsanering – riving og kjerneboring, med stort fokus på HMS og kvalitetssikring. Tilby kundene våre den beste service til konkurransedyktige priser og avtalt tid. Kan vise til 34 års erfaring i bransjen

Vestfjordveien 543142 Vestskogen
logo

Bedriften finnes i Vestskogen men tar imot kunder fra Barkåker.

FAGMESSIG UTFØRELSE Vi forstår at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og gjør derfor alltid vårt beste for å fortjene vårt gode omdømme. Vi har spesialister i alle avdelinger, også kompetanse på gamle murer teknikker. Vi har respekt for andres verdier, og reiser aldri uten at det er ryddig og rent etter oss.

Lommedalsveien 1841353 Bærums Verk
logo

Bedriften finnes i Bærums Verk men tar imot kunder fra Barkåker.

Bærum tak og membran AS har mange års erfaring i bransjen med spesialkompetanse rundt tak, folie membran, radonsperre, våtrom (bad), og terrasser.

Kantarellveien 93157 Barkåker
Hortensveien 2483157 Barkåker
Wirgenes vei 8C3157 Barkåker