Om Byggmester Ådnekvam AS

Byggmester Ådnekvam AS utfører alt av byggmestertjenester i Bergen og omegn. Vi utfører totalentrepriser samt oppdrag fra privatkunder, utbyggere og offentlige aktører.

OM OSS

Byggmester Ådnekvam AS er en byggmesterbedrift med lange og solide røtter i byggebransjen. Vi har lagt vekt på å bygge gode og langsiktige relasjoner med våre kunder og samarbeidspartnere helt siden 1955 da vi først startet opp. Gjennom generasjoner har vi vært med å utvikle og bygge en rekke ulike prosjekter, både store og små og har derfor svært gode referanser fra hele Hordaland og spesielt fra Bergensregionen.

Med god fagkunnskap, effektivitet og lojalitet som grunnleggende fundament har vi blitt en solid og naturlig samarbeidspartner både for private, profesjonelle og offentlige kunder.

Vi har i dag en dyktig og erfaren stab på om lag 25 egne ansatte i tillegg til faste samarbeidspartnere som arbeider på kontrakt under vår ledelse og vårt ansvar.

Byggmester Ådnekvam AS har sentral godkjenning, er medlem av Byggmesterforbundet, Bergen Byggmesterlaug og Startbank og er godkjent som opplæringsbedrift.

Vi har eierinteresser og deltar aktivt sammen med solide partnere i driftingen av Bergen Prosjektuvikling AS, som er et rent utbyggingsselskap som primært utvikler egne boligprosjekter. Søsterselskapet Ådnekvam Maskin og Transport AS ble etablert i 2012 for å komplementere vår virksomhet innenfor grunnarbeid og transport. Morselskapet Ådnekvam Bygg og Eiendom AS driver med investering og eiendomsutvikling og er en trygg og god partner i gruppen.

  • Byggmester Ådnekvam AS Entreprenør, Bergen - 1
  • Byggmester Ådnekvam AS Entreprenør, Bergen - 2
  • Byggmester Ådnekvam AS Entreprenør, Bergen - 3
  • Byggmester Ådnekvam AS Entreprenør, Bergen - 4
  • Byggmester Ådnekvam AS Entreprenør, Bergen - 5

Byggmester Ådnekvam AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BYGGMESTER ÅDNEKVAM AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

06.11.1996

Org.nr:

976934318

Aksjekapital

700000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Morten Aadnekvam Hammer

Styrets leder

Trond Aadnekvam

Nestleder

Johannes Torsvik

Styremedlem

Poul Kobbelgård Hansen

Styremedlem

Morten Aadnekvam Hammer

Styremedlem

Martin Rasmussen

Økonomisk informasjon

Omsetning

55 074 tkr

Fortjenestemargin

11,9 %

Antall ansatte

35

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

555398605553 9860555 39 86055 53 98 60