Om Byggmester Knut Høivaag AS

Byggmester Knut Høivaag As har mer enn 30 år erfaring som totalleverandør til hus, hytte og byggmateriale. Vi er en leverandør som kan hjelpe kunden i alle ledd.

Om oss

Byggmester Knut Høivaag AS er en tradisjonell byggmester med base på Hamarøy. Bedriften har røtter mer en 28 år tilbake i tid, og har med årene opparbeidet allsidig kompetanse innen byggfaget. Vi fremstår i dag som en moderne og effektiv bedrift, men fremdeles er vår filosofi tuftet på kvalitet gjennom gamle håndverkstradisjoner og et felles ønske om at våre kunder skal få en god opplevelse.

Vi er i dag rundt 15 årsverk, og kan vise til en solid og trygg økonomi. Våre oppdrag befinner seg både i det profesjonelle og det private markedet, samt offentlig sektor. Etter mange år i faget, har vi opparbeidet stor lokalkunnskap og gradvis bygd tillit i markedet.

Kundene vet at vi er å stole på, og mange av våre oppdrag kommer som en følge av anbefalinger. Vårt primærområde er Hamarøy, Tysfjord og Steigen kommune, men ved behov forflytter vi oss over et større geografisk område.

Byggmester Knut Høivaag AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Byggmester Knut Høivaag AS Tømrer, Bygningssnekker, Hamarøy - 1
  • Byggmester Knut Høivaag AS Tømrer, Bygningssnekker, Hamarøy - 2
  • Byggmester Knut Høivaag AS Tømrer, Bygningssnekker, Hamarøy - 3