Om firma

Byggmester Knut Høivaag As har mer enn 30 år erfaring som totalleverandør til hus, hytte og byggmateriale. Vi er en leverandør som kan hjelpe kunden i alle ledd.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
75 77 02...
Adresse

Marie Hamsuns vei 31

8294 Hamarøy

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Byggmester Knut Høivaag As har mer enn 30 år erfaring som totalleverandør til hus, hytte og byggmateriale. Vi er en leverandør som kan hjelpe kunden i alle ledd.

Om oss

Byggmester Knut Høivaag AS er en tradisjonell byggmester med base på Hamarøy. Bedriften har røtter mer en 28 år tilbake i tid, og har med årene opparbeidet allsidig kompetanse innen byggfaget. Vi fremstår i dag som en moderne og effektiv bedrift, men fremdeles er vår filosofi tuftet på kvalitet gjennom gamle håndverkstradisjoner og et felles ønske om at våre kunder skal få en god opplevelse.

Vi er i dag rundt 15 årsverk, og kan vise til en solid og trygg økonomi. Våre oppdrag befinner seg både i det profesjonelle og det private markedet, samt offentlig sektor. Etter mange år i faget, har vi opparbeidet stor lokalkunnskap og gradvis bygd tillit i markedet.

Kundene vet at vi er å stole på, og mange av våre oppdrag kommer som en følge av anbefalinger. Vårt primærområde er Hamarøy, Tysfjord og Steigen kommune, men ved behov forflytter vi oss over et større geografisk område.

Byggmester Knut Høivaag ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Byggmester Knut Høivaag AS

Omsetning

13 954 tkr

Fortjenestemargin

6.90 %

Antall ansatte

7

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Byggmester Knut Høivaag AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BYGGMESTER KNUT HØIVAAG AS

Org.nr:

977287863

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

02.01.1997

Lederstillinger/Administrasjon
Knut Terje Høivaag

Styrets leder

Trine Kvalvik

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

75770262

7577 0262

757 70 262

75 77 02 62

90155199

9015 5199

901 55 199

90 15 51 99