Om firma

Få det skinnende rent hos deg! Casa Renhold leverer rengjøringstjenester av høy kvalitet til bedrifter og private. Vi tilbyr vaskehjelp i hele Oslo, Bærum, Asker og Drammen. Effektivitet Vi jobber effektivt for at du skal få...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
917 02 ...
Adresse

Fekjan 7B

1394 Nesbru

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Få det skinnende rent hos deg!

Casa Renhold leverer rengjøringstjenester av høy kvalitet til bedrifter og private. Vi tilbyr vaskehjelp i hele Oslo, Bærum, Asker og Drammen.

Effektivitet

Vi jobber effektivt for at du skal få det flunkende rent så raskt som mulig. Vi har mulighet til å stille opp på kort varsel og gjøre ferdig jobben i en fei!

Grundighet

Samtidig som vi jobber effektivt, er vi opptatt av å jobbe nøyaktig. Vi leverer tjenester av høy kvalitet. Vi er ikke fornøyd før du er det.

Om oss

Effektivitet

Vi jobber effektivt for at du skal få det flunkende rent så raskt som mulig. Vi har mulighet til å stille opp på kort varsel og gjøre ferdig jobben i en fei!

Grundighet

Samtidig som vi jobber effektivt, er vi opptatt av å jobbe nøyaktig. Vi leverer tjenester av høy kvalitet. Vi er ikke fornøyd før du er det.

Hyggelige priser

Vi tilbyr renholdstjenester til overkommelige priser. Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å benytte Casa Renhold til sitt rengjøringsprosjekt.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Casa Renhold AS

Omsetning

3 757 tkr

Fortjenestemargin

7.90 %

Antall ansatte

14

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Casa Renhold AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

CASA RENHOLD AS

Org.nr:

893124292

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

81.210 Rengjøring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

20.08.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Runa Eskeland

Daglig leder

Pia Elise Dahl

Styrets leder

Runa Eskeland

Nestleder

Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
vaskebyrå, vaskefirma, renholdstjenester, byggrenhold, vindusvask, teppeimpregnering, kjemisk, gulvboning, vindusvasking, industrivask, kontorvask, boning, kontorrengjøring, rundvask, rengjøringsservice, tepperenser, kvalitetssikring, bedriftsrengjøring, rengjøringsfirma, utvask, nedvasking, gassdetektor, analysator, måleprinsipp, svovel-utvinning, hovedrengjøring, renholdservice, analyselaboratorium, renholdsselskaper, renholdsbyrå, renholdsservice, gardinrens, renholdsselskap, flyttevask, detektorer, daglig renhold, hjemmevask, gardinvask, vinduspuss, vaskejobb, grovrengjøring, oljesøl, analysesystem, bedriftsrenhold, vaskebyråer, ametek, renholdsbyråer, analysetjenester, renholdskonsulenter, kvalitetskontroll, gasdetektor, petrokjemisk, rengjøringsbyrå, polering, byggvask, renhold trapper, prosesskontroll, vasking, høytrykksvask, trappevask, renholdsfirma, storrengjøring, renhold kontor, våtrens, rengjøringstjenester, fotometrisk, cellulose, gangvask, analyseutstyr, renholdsfirmaer, detektor, renhold, måleinstrument, rengjøringsselskaper, byggrengjøring, vaskedame, petrokjemi, kontorrenhold, oppskuring, rengjøringsbyråer, reinhold, co-måling, hovedvask, firmaavtaler, matteutleie, forurensningskontroll, sensorer, cleaning, gulvvask, totalrenhold, industrirenhold, måleinstrumenter, renholdspersonale, skolerengjøring, husvask, lagerbygg renhold, lagerbygg vask, vask av lagerbygg, analytisk løsning, tepperens, administrasjonsbygg renhold, totalrengjøring, rengjøring
Mulige nummerkombinasjoner

91702815

9170 2815

917 02 815

91 70 28 15

94143429

9414 3429

941 43 429

94 14 34 29