Om Clarion Collection Hotel Aurora

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Clarion Collection Hotel Aurora

Ole

mer enn ett år siden

Er ofte i Tromsø gjennom jobb og har vært fast gjest på hotellet siden 2007. De fantastiske medarbeidere gjør at det ikke finnes bedre alternativer i Tromsø. Fra en sjekker inn til en sjekker ut, gjør de alt for at oppholdet skal være perfekt. Deilig å slappe av i boblebadet på taket og se på nordlyset eller midnattsola, alt etter hvilken årstid det er.

Kan anbefale Clarion Hotel Bryggen på det sterkeste!

Mvh
Ole Konrad Tønset, mob 90804506

Kristian

mer enn ett år siden

Vi bruker dette hotellet og KUN dette hotellet når vi jobbe i Tromsø.

Bra service!

Jacuzzi på taket, en drøm både i solsteik og snøføyk :)

Lars

mer enn ett år siden

Be om spør rom så nært som mulig til boblebadet på taket. Et vanlig hotellopphold blir til en fantastisk opplevelse når man kan gå rett ut og sitte i et varmt boblebad mens snøen laver ned og man har verdens beste utsikt. Og alt dette uten å betale noe ekstra!

To tha coppa

mer enn ett år siden

Takk for et opphold jeg vil huske lenge

Janie

mer enn ett år siden

Vi reiser hele året rundt i Norge og jobber. Da bor vi på forskjellige hoteller, men ingen hotell har fått meg til å få lyst til å skrive en omtale. Clarion Hotel Bryggen kan virkelig det med service. Medarbeidere som gjør sitt ytterste for å gjøre gjestene fortnøyd.

I tillegg har de et fantastisk boblebad på taket av hotellet, med nydelig utsikt over Tromsø!

Anbefaler dette hotellet på det sterkeste!