Om Dør & Vindu Oslo AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Dør & Vindu Oslo AS

Lars Martin Osen

mer enn ett år siden

Trist å oppleve hvor dårlig kundeservice kan bli. Og dette var likt, helt opp til ledelsen. Jeg fant fort ut at dette ikke var stedet du som kunde var i fokus. Anbefales virkelig ikke! Jeg fant en annen leverandør til mine nye balkongdører.

Hanne Utsi

mer enn ett år siden

Skiftet stor skyvedør og to store stuevinduer.
Jeg var en av de som lette etter vindus leverandør på gulesider, søkte også opp det firma jeg var anbefalt fra nærmeste nabo. Viste seg å være et godt valg :). Bra at Dør og Vindu på Rud fremsto som seriøs på gulesider med både infotekst, link til webside og solide bedriftstall via proff.no. Snakket med Finn Håkon på tlf, som kunne gi faglige råd ang valg av vindusleverandører han bruker, hva jeg som kunde burde ta hensyn til, hva jeg burde be byggmester eller snekker sikre at de gjør ved selve jobben(vindstopp, isolering).
Valgte vinduer Tanum som er Svensk produsert, litt dyrere enn det andre merket, men Tanum så best ut og virket veldig solid.
Anbefaler firmaet videre