Se på kart
Grensen 80159 Oslo

Historien til engelske Barbour startet i 1894 i South Shields. Bedriften har gått i arv i familien Barbour som har kledd oss opp i slitesterke og praktiske oilskin-jakker. Dypt forankret er verdien om å lage plagg som skal vare, gjerne gjennom generasjoner. Hos Barbour får du kleskolleksjoner, i tillegg til de klassiske jakkene og kåpene får du skjorter, kjoler, strikk, tilbehør og mye mer. Inngang til forretningen er fra Nedre Slottsgate.

Ullernchausséen 10377 Oslo

Skal du kjøpe bunad? Norske Bunader AS er kjent for topp kvalitet til en rimelig pris. Vi tilbyr ca 40 ulike typer bunader, og selger også alt av tilbehør til bunaden. Vi har egen systue med dyktige skreddere som tar alle mål slik at bunaden blir skreddersydd til deg. Vi betjener kunder fra hele landet. Se vår hjemmeside for våre bunader.

Stasjonsveien 40776 Oslo

Slemdals Fashionista - Din handleopplevelse i fokus. Hva er en fashionista? En fashionista er en trendsetter — en person som tør å teste nye kombinasjoner av tekstiler, farger og mønstre. Man trenger ikke ha klesskapet fullt av nymotens klær til enhver tid for å være en fashionista. Det handler om å være kreativ, og blande gamle klær med nye trender! Vi gir deg tipsene du trenger for å få mest ut av garderoben din!

Skippergata 330154 Oslo

Atelier Henry Phillip er en av landets ledende innenfor vår bransje, og har siden 1958 opparbeidet en betydelig erfaring og kunnskap innenfor et fag som krever mer enn å selge.

Karl Johans gate 12, 0154 Oslo, Norway0154 Oslo