Om Daus Pianoservice

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Daus Pianoservice, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnGISLE DAUS PIANOSERVICE
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:983474926
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje95.290 Reparasjon av andre husholdningsvarer og varer til personlig bruk

Lederstillinger/Administrasjon

Gisle Toldnes DausDaglig leder
Gisle Toldnes DausInnehaver

Omtaler om Daus Pianoservice

Thilo Reinhard

mer enn ett år siden

Gisle Daus er en fagmann av den gamle sorten, en stor kapasitet og mester i sitt fag, som setter sin ære i å levere et perfekt resultat. I tillegg er han en meget hyggelig fyr! Som nokså kravstor kunde, og en som ikke er lett å tilfredsstille, var han villig til å gå inn på alle mine ønsker og premisser og diskutere ulike løsninger for å kunne oppnå et optimalt resultat. Det gjorde han. Gisle Daus har mine aller varmeste anbefalinger.

Ragnhild Barra Wisløff

mer enn ett år siden

Jeg arvet et flygel som hadde irrelyder og meget tungt klavatur. Etter at Hr. Daus hadde pusset, børstet og skrudd (og stemt) var instrumentet ikke til å kjenne igjen. Det er blitt en fryd å spille på, tangentene lystrer, og klangen er klar og vakker. Som å ha fått et nytt flygel! Tusen takk!

R.A

mer enn ett år siden

Han er både hjelpsom, presis og veldig hyggelig, men ikke minst så er han utrolig dyktig i jobben sin, han kan piano!

dirigenten

mer enn ett år siden

Etter flere feilslag med andre pianostemmere fant jeg endelig Gisle som er kunnskapsrik, grundig, erfaren og vennlig. Han stemmer perfekt og er en prima håndverker. Mitt tyske flygelet fra 1920tallet er flott pusset opp.