Om Din Kjøreskole AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Din Kjøreskole AS

Swati Verma

mer enn ett år siden

Din kjøreskole var utrolig velorganisert og hadde behagelige biler til utvalg for øvelseskjøring. Ekstra skryt til tidenes beste kjørelærer; Arlene Eriksen. Ikke bare for hennes tålmodighet og støtte, men også for hennes forståelse og motivasjon. Anbefaler sterkt!

Lisa Myrvold

mer enn ett år siden

I'm just new in Norway, I don't have driving experience and i had no idea about driving rules and regulations and my norwegian language is very poor. I started from zero and I was just rely to my teacher to learn everything. I took my practical test last 25.04.2014 and i was really surprised that i made it for just one take.I am so happy. Thank you so much to my teacher Arlene for her patience and understanding.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Started my driving lesson on 28.08.13 and took the driving test on 03.12.13.. I'm really happy to pass the driving exam in JUST ONE TAKE! Thank you so much to my very patient and kind teacher ARLENE for a wonderful and fun experience of learning and undertanding traffic regulations in Norway. Highly recommended! ;-)

E.S.C

mer enn ett år siden

En topp kjøreskole. Flinke og seriøse alle sammen. Denne kjøreskolen er virkelig å anbefale.

Tenja F khalid

mer enn ett år siden

Ekstremt fornøyd med din kjøreskole :D ryddige og seriøse mennesker hele gjengen :) anbefales på det sterkeste. Takk til min kjørelærer som hjalp meg under hele prosessen :D

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Din kjøreskole er noe jeg vil anbefale alle å velge. Læreren min gjorde veien til lappen som en lek, kjøretimene var alltid koselige, morsomme og ikke minst lærerike, absolutt alle timene var det noe nytt å lære. Lærerne har god tålmodighet og engasjerer seg veldig i deg som elev. Kunne ikke valgt en bedre kjøreskole, og lappen var på plass på første forsøk.

Monica

mer enn ett år siden

Din kjøreskole er en dyktig kjøreskole som tilbyr profesjonelle Kjørelærer, utmerket service og oppfølging.

Jeg er utrolig fornøyd med min Kjørelærer. Hun er den beste og jeg kunne ikke aldri ha ønsket meg en bedre Kjørelærer. Jeg gledet meg til hver time. Aldri har jeg hatt det så gøy når jeg øvelseskjører med min lærer og ikke minst er timene utrolig læringsrike. Hun er den jeg takker for at jeg besto på første forsøk :) Hun er utrolig flink til å gi tilbake meldinger og rustet meg godt opp til oppkjøringen. jeg sitter nå igjen med gode minner, erfaringer, kunnskap og ikke minst lappen.

Jeg anbefaler Din kjøreskole på det sterkeste!!!! Du gjør deg selv en tjeneste ved å velge verdens beste kjøreskole :)

Esma Seval,

mer enn ett år siden

DIN KJØRESKOLE som anbefales på det aller sterkeste.
Det er den beste skolen i Drammen..
Lærerne er veldig dyktige og hyggelige,de støtter elevene alltid,bestå oppkjøringen første forsøk..

Jeg vil takke til mine kjørelærere JULIE og ARLENE :))

Betul

mer enn ett år siden

Jaaa,, først og fremst et dyktig kjøreskole med mange hyggelige og flinke kjørelærere..
Jeg fikk fulle og lærerike timer med en lærer som alltid hadde god humør, kjempe flink til og støtte, og flink med å si ifra alt for at jeg skal kunne bli flinkere;)
Unsett hva som skjedde, hva slags time vi hadde, var jeg alltid fornøyd med å ha en dyktig lærer som lærte meg det jeg burde for LAPPEN!!
Tross i alt, har hatt veldig fine dager med kjøreskolen..
Takker for alt som en førnøyd jente, som fikk lappen på første forsøk...
Anbefaler så masse, om DU som ønsker deg å ta LAPPEN!
Takker for min fornøyde og blide lærer som alltid har gjort sitt beste for meg..
TAKK ARLENE! ;)

Emilie

mer enn ett år siden

En kjøreskole med hyggelige lærere, god service og god oppfølging! Jeg kan ikke klage på noe som helst, og anbefaler skolen på det varmeste :)

Jeg fikk mest mulig ut av alle timene mine, og lærte mye. Dyktige lærere som vil at du skal bli flink og støtter deg. Det er lett å kontakte kjøreskolen om det skulle være noe.
Desutten er bilene er nye og kjempegode å kjøre!

Hilsen fornøyd jente som tok lappen rett før jul!

Sami

mer enn ett år siden

Veldig gode og hyggelig kjørelærere. De kan å lære vekk og vil at du skal bli flinkest mulig. Lett å kontakte, gode biler og alltid godt humør. Jeg har hatt en fin tid med dem.

Anbefales!

Haris

mer enn ett år siden

Dette var en skikkelig god opplevelse, med gode kjørelærere og en veldig god opplæring for pengene. Jeg har gleda med til hver eneste kjøretime med dem og har hatt det moro på hver av dem og lært masse, de er veldig gode på å forklare og beskrive hva, hvordan og hvorfor. Dette er en kjøreskole som jeg anbefaler på det høyeste !
Bilene deres, Audi A3 er skikkelig gode å kjøre også !

Som sagt, Din kjøreskole er kjøreskolen å velge !

Sarika

mer enn ett år siden

I am a woman from Burma, I have been living in Norway in 2yrs. I found out that living in norway, a driving licence is a necessity. But the language is the biggest hindurance! I dont understand a single
word in norwegian! My husband, approach some driving school in Drammen, but it seems like that those does'nt want to accept an english speaking student. But at last he encounter Din Kjøreskole. The teacher is a woman and speaks fluent english, my husband enrolled med at once. I had a very great time when I was having my driving lessons, because of the language, the communication was great and the learning went fast! I was followed up great attentions, every scheduled were set up on time, and everything was planned. I got my licence by first attempt! and a very satisfied examiner! Mark my word, i did not pay too much! Thanks a lot to Din Kjøreskole,,, and not to mention my great teacher.

Marius

mer enn ett år siden

At de var ærlige med deg, slik at du slipper å bruke unødvendig mye penger på å stryke til oppkjøring. Flinke og hyggelige ansatte, og som sagt god oppfølging.
5 av 5!

n.l

mer enn ett år siden

Jeg kjenner meg absolutt ikke igjen i beskrivelsen av Din Kjøreskole som blir fremstilt her. Jeg opplevde at dette var en usedvanlig god kjøreskole- som jeg absolutt vil velge igjen hvis jeg skal ta flere sertifikater! Jeg kan ikke få rost kjørelæreren min nok; hun var mer på tilbudsiden på alle områder enn man kan forvente! Jeg fikk et opplegg som passet for meg - der det skulle bli billigst mulig og gå så raskt som mulig- noe jeg fikk! Jeg fikk også ærlige og realistiske tilbakemeldinger med tanke på oppkjøringsdato osv, noe jeg satt veldig stor pris på. Jeg fikk lappen på første forsøk, til den tiden jeg ble forespeilet, og en sum jeg er godt fornøyd med. Din kjøreskole anbefales på det sterkeste!

Ieva Greblikaite

mer enn ett år siden

I am very happy that I picked this driving school and I can certainly recommend it to everyone else! I had an amazing driving teacher Arlene who really walked an extra mile by teaching me the best driving practices and fitting the driving lessons into my tight schedule! I never learnt driving before nor I knew much about the traffic rules in Norway, but with the help of an incredibly professional and qualified teacher, I got my licence in 3 months, with only 1 go!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Anbefales på det sterkeste!!
Super fornøyd med absolutt alt! Ingen tvil om at dette er den beste kjøreskolen i Drammen!

Amalie

mer enn ett år siden

Kunne ikke tenke meg en bedre Kjøreskole, alt har vært kjempe bra. Jeg bestod førerprøven på første forsøk! Tusen takk til Din Kjøreskole og kjørelæreren min :)

L.K.S.

mer enn ett år siden

I passed my practical test 01.11.13 by just one attemt.
To learn how to drive is one thing, to drive and follow the trafficrules is another thing! Needs time, understanding and patience. My teacher provide me all those things.
Someone wrote down, language is important, I do agree. I myself, dont speak or understand norwegian the way I wanted to. Therefore I am very glad that I encountered Din Kjørekole.
The school was recommended to me by friends and colleague`s, I felt that, it is also my duty to do the same, recommending Din Kjøreskole to everyone...

Ada Nwakamma

mer enn ett år siden

Jeg fikk lappen takket være mine to dyktige lærere! Dere vet hvem dere er:). Jeg fikk veldig god oppfølging, de stilte opp for meg og jeg er så takknemlig! Tilbakemeldingene var alltid saklige og velbegrunnede, timene morsomme og lærerike. Hyggelige kontordamer! Er sååå glad jeg har fått lappen men kommer til å savne mine lærere!

Hannah Agnethe Pold

mer enn ett år siden

Kjempe fornøyd med din kjøreskole. Veldig ryddig og bra! Super kjørelærer med engasjement, som interesserer seg i elevene sine!
Fikk lappen på første forsøk!

S91

mer enn ett år siden

Dette er som overskriften min sier, den beste kjøreskolen i Drammen.

Arlene og Arne er en god kombinasjon med lærere som er VELDIG dyktige. Ikke bare retter de på alle små feil du gjør, men de roser også den gode kjøremåten slik at du er best mulig rustet for en eventuell førerprøve. Her får du god kjøring for pengene. Jeg bestod i dag og er dødsfornøyd. Har minglet rundt mange kjøreskoler i området, men dette er den beste opplæringen jeg har fått.

De gjør alt for at du skal bestå :)

Lahbib

mer enn ett år siden

Når en kjøreskole leverer en utmerket service og har dyktige og hyggelige lærere! så er det helt
naturlig å kalle skolen for verdens beste!

Jeg husker alt fra min første kjøretime til oppkjøringa! det er veldig gode minner!
Jeg har hørt mye om flere andre kjøreskoler her i Drammen, men jeg valgte til slutt Din Kjøreskole! og det visste seg at det var riktig valg!
Jeg hadde en veldig hyggelig, dyktig, flink lærer som påpekte på det viktigste for at jeg skulle bli flinkere!
Lærerike timer og gode tilbakemeldinger etter hver kjøretime! Det føltes som jeg kjørte med bestevenninna mi, og det gjorde at det ble mye lettere for meg å lære ting, utvikle meg for å gjøre meg klar til oppkjøringa! Jeg var i kontakt med andre lærere på denne skolen, og jeg må si at alle er veldig hyggelige og snille!

Jeg fikk et opplegg som passa for meg, og jeg bestod oppkjøringa med glans på første forsøk!

Vil du ta lappen? Vil du ha en skole som støtter deg fram til du består førerprøven? da har du kun et valg, nemelig DIN KJØRESKOLE som anbefales på det aller sterkeste <3

TUSEN TAKK FOR ALLE DERE PÅ DIN KJØRESKOLE! VERDENS BESTE KJØRESKOLE <3

Stian

mer enn ett år siden

Flinke og hyggelige kjørerelærere.
Tilpasser og hjelper deg, slik at du skal klare dette enklest mulig. De støtter deg, er dyktige og fleksible!

Din Kjøreskole er å anbefale på det sterkeste!
Den enkleste veien til LAPPEN! :D

TAKK TIL ARLENE! :)

Katerina

mer enn ett år siden

Fra første stund jeg fikk kontakt med Din Kjøreskole i slutten av november i år, opplevde jeg fantastisk service! Det var to uker igjen til oppkjøringen, og jeg hadde ingen håp om å klare førerprøven. Jeg var innstillt på å se oppkjøringen som en litt dyrere kjøretime (etter total slakt av mine kjøreferdigheter av en annen kjøreskole). Men heldigvis, fikk jeg kontakt med Din Kjøreskole! Jeg ba om en veldig snill kjørelærer, siden jeg var kjemperedd for kjørelærere! Jeg fikk ikke kun snilleste kjørelæreren, men uten tvil verdens beste! Er den herligste damen jeg noen gang har møtt, så mye forståelse og lærdom jeg fikk fra henne! Hun er rett og slett tvers gjennom god! Når jeg kjørte med henne lærte jeg mer på 5 kjøretimer, enn det jeg har lært med den andre kjøreskolen på 15 kjøretimer, og ikke minst så innså jeg, at jeg er flink til å kjøre! Jeg har hatt mange forskjellige kjøreskoler og kjørelærere, og kan trygt si at Din Kjøreskole AS er beste kjøreskolen på alle måter!!!! Førerprøven ble bestått på første forsøk, hun var med meg og støttet meg hele veien!!!

Denne skolen er profesjonell, det merker man fra første stund! Skal du eller noen du kjenner ta førerkort? Denne skolen anbefales på det aller sterkeste!

vendela

mer enn ett år siden

Din kjøreskolen er en utrolig bra og ikke mist seriøs kjøreskole, og kjørelærerne er kjempe snille og kan faget sitt 100%. Da jeg skulle begynte å kjøre for din kjøreskole, kunne jeg nesten ingen regler i trafikken og var veldig usikker. Jeg fikk en kjørelærer som heter Arlene som var utrolig lett og snakke med og forstå. Vi hadde seks kjøretimer sammen og så var jeg allerede klar for oppkjøring og bestod med glans takket være Alrene og din kjøreskole! :)

ECH

mer enn ett år siden

Gode og kompetente kjørelærere, som vet hva de holder på med. De gir veldig gode og riktige tilbakemeldinger, som fører til best mulig kjøring blant nye bilister. Helt fra starten av går de for å skape gode holdninger på veien, og dyktige sjåfører som kan fungere i trafikken. Med god oppfølging og gode tilbakemeldinger presterer de også dette.

Alt i alt er jeg meget fornøyd, og anbefaler Din Kjøreskole om du ønsker å ta lappen!

N.T.R.J

mer enn ett år siden

I am mann from India, I arrive in norway for 18mths ago. I am working as an engineer in Aker Solutions. No family and no friends, I felt so lonely and alone in this country. April of 2011 i enrolled in one of the driving school in Drammen. I was adviced by my teacher to buy a 10hrs package. After drivin those 10hrs, he told me at I cannot manage to drive a car with gear! I felt it as an insult, I quit. On oct. of the same yr. a coincident I saw an asian woman driving a car with Din Kjøreskole logo on. I asked her if she work as a drivng teacher, she answered yes. We talked a bit, I told her my storyand she promished to help as much as could. I got a schedule immidiately, after the lesson, she told me that I have no problem to use the gear, but since I have no possibilities to practice some other place, she told me at that I may need many hrs. I can afford, I said, just let me practice as often as I can, 'coz I need a licence so badly. She adviced me to take the written test first, then take lesson after. I passed the writen test, I then started the driving lesson in Dec. My teacher gave made all the plans ahead of time. She arrange all the mandatory quickly, I drove 6 to 8 driving lessons a week on the first 4wks. I got my licence this march, just one take, I am very satisfied with the amount that I paid, imagining that I was just relaying to the school and my teacher. I passed the test in one try. I have now a freedom to do what I wanted to, and meeting people is much more easier. Lonelines is much more lesser than it was before. Thank you to Din Kjøreskole, hte other teachers are very easy to approach too, but the biggest thanks to my teacher, thak YOU SO VERY MUCH!

Rebekka

mer enn ett år siden

Jeg er utrolig fornøyd med valg av Din kjøreskole Drammen. Utrolig dyktige lærere, og følte jeg fikk mye læring for pengene. Rimelige priser! Veldig fornøyd med min kjørelærer. Kjempe takknemlig. Hun lærte bort fort, enkelt og var tydelig i hva som kunne forventes på en førerprøve. Jeg tok fører prøven i dag, og bestod med glans! Anbefaler virkelig denne kjøreskolen :)

laila

mer enn ett år siden

anbefaler ikke Din Kjøreskole i Drammen, elendig oppfølging, tar kjempe lang tid før man får lappen....følelse av at dem drøyer og drøyer og vil ha mest mulig penger av deg. Ikke start der!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

328950903289 5090328 95 09032 89 50 90