Om Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye

Trebåtverksted og båtutstyrsbutikk.

Hva gjør vi?

Bedriften "trebåten" står på tre ben: Båtbyggeri, skipshandel og nettbutikk. På båtbyggeriet lages skreddersydde, små trebåter på bestilling, båter repareres og det lages tredetaljer til både klassiske og moderne båter. Skipshandelen representerer norske og utenlandske grossister for tradisjonelt maritimt utstyr, har mye på lager til enhver tid og kan dessuten skaffe de fleste andre båtutstyrsting på kort varsel. Noe tar lengre tid, fordi vi importerer selv og må samle opp til en større bestilling for å få gode priser. I hyllene finner du det du trenger til vanlig stell og vedlikehold av båten din. For selvbyggeren har vi båtsøm, båtspiker, kobberklink, kaldklipt spiker, bronse– og messingbeslag. Vi har trekkfastolje og tretjære, bøker om båtlivet og båtstell, båtsportkart, ankere, fendere og annet maritimt utstyr. Kvalitetstau fra Robline, løsemiddelfri olje og lakk fra Le Tonkinois, bunnstoff fra Jotun, International, Hempel og Star – og malingsfjerneren Speedheater. Vi har kunder over hele landet, og sender daglig postpakker av gårde. Mange bestiller trebåtens epoksysystem, Aeropoxy, som er spesielt utviklet for liming av trebåtkonstruksjoner. I tillegg importerer vi og selger det tradisjonelle båtlimet Aerolite 306, som er særlig velegnet for liming av eik. Vi importerer dessuten bronsesaker og annet maritimt utstyr fra bl.a. Danmark, England, Nederland og Tyskland, og er WATSKI premium dealer.

Vi holder til i den gamle skyss-stasjonen på Nesset i Bunnefjorden. Få meter fra huset befinner det seg kommunal slipp, så båtene har lett adkomst. Like enkelt er det å komme med bil langs Gamle mossevei, og buss nr 541 fra Oslo stanser rett utenfor to ganger i timen. Det tar nokså nøyaktig en halv time fra Oslo S. Sommerstid går det greit å sykle ...

Våre viktigste verdier er kunnskap og kvalitet. Vi ønsker å gi god veiledning om alle typer spørsmål som har med båt og kystmiljø å gjøre, og forsøker å bidra til at den maritime kulturhistorien holdes levende, og fornyes.

Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebyes valgte linker

Bildegalleri

  • Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye Båtutstyr, Ås - 1
  • Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye Båtutstyr, Ås - 2
  • Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye Båtutstyr, Ås - 3
  • Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye Båtutstyr, Ås - 4

Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

TREBÅTEN Bjarne Ellebye

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

963490224

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.642 Butikkhandel med fritidsbåter og -utstyr

Lederstillinger/Administrasjon

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

649458886494 5888649 45 88864 94 58 88