Om Egeland Plast A/S

Egeland Plast AS er en bedrift med over 40 års erfaring innen sprøytestøping av plast. Vi har under denne tiden utviklet oss høy kompetanse innen produksjon, konstruksjon og utvikling.

Produksjonen foregår i egne lokaler, sentralt plassert i Aust Agder, i nærheten av E18. Egeland Plast AS har en moderne maskinpark som klarer de fleste jobbene innen vårt segment.

Både små og store serier produseres daglig i vår fabrikk. Vår kundekrets har utviklet seg fra leveranser i hele Norge, til og omfatte hele verden de senere årene. Mange av våre kunder er kjente aktører både Nasjonalt og Internasjonalt. Egeland Plast AS leverer Spesialdeler til Subsea offshore , noe vi har gjort i flere år. Dette bevitner det kvalitetsarbeidet vi legger til grunn.

En god del av vår produksjon er egne produkter som selges til diverse forbrukere og grosister. Leiestøping utgjør også en stor del av vår produksjon. Egeland Plast AS har det meste av egne produkter på lager for rask levering. Vi er fortiden inne i en hektisk periode med stadig nye kunder, og kontrakter. Vi går inn i en sesong med mye spennende i vente.

Egeland Plast satser stort på å bli en kjent aktør innen armeringsstoler og støtteklosser, noe som også har begynt å gi resultater med tanke på en kjedeavtale i byggevarehandelen.

I den senere tid har vi fått forespørsler fra byggevarekjeder, noe vi ser på som en kvalitets og tillitserklæring.

Vi jobber stadig med nye produkter, for oss selv og kunder.

Vi har i en årrekker hjulpet grundere og oppfinnere videre på vei. Fra sin ide, til ett håndfast produkt.

Egeland Plast A/S' valgte linker

Bildegalleri

  • Egeland Plast A/S Plastvareproduksjon, Lillesand - 1
  • Egeland Plast A/S Plastvareproduksjon, Lillesand - 2
  • Egeland Plast A/S Plastvareproduksjon, Lillesand - 3
  • Egeland Plast A/S Plastvareproduksjon, Lillesand - 4
  • Egeland Plast A/S Plastvareproduksjon, Lillesand - 5
  • Egeland Plast A/S Plastvareproduksjon, Lillesand - 6
  • Egeland Plast A/S Plastvareproduksjon, Lillesand - 7

Mulige nummerkombinasjoner

908535449085 3544908 53 54490 85 35 44