Om Eidsiva bredbånd AS

Eidsiva bredbånd leverer bredbånd via egen infrastruktur til privat- og bedriftsmarkedet i Hedmark, Oppland og Akershus. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere kan vi også tilby bredbåndstilgang i resten av Norden. Tilleggstjenester som underholdning, telefoni og sikkerhet er også en del av vårt tilbud, og gjennom en distribusjonsavtale med Get leverer vi Norges beste TV-tilbud.

Fakta

Eidsiva bredbånd sin virksomhet er knyttet til leveranse av bredbåndstjenester i Hedmark, Oppland og Øvre Romerike. Sam arbeidet med 11 energiselskaper i regionen har gjort det mulig å etablere en sterk tilstedeværelse med eget fibernett i over 50 kommuner. Selskapet har en markedsandel på 35 % i markedet for fast bredbånd, og har et fibernett som er det tredje største i Norge.

Våre verdier er en ledetråd i vår virksomhet: Åpen, skikkelig og djerv.

I samfunnsmessig sammenheng ønsker vi å bidra ved å levere internettilgang til privatpersoner og bedrifter i Hedmark, Oppland og Øvre Romerike. Dette knytter mennesker, utvikling og næringsliv sammen, og bidrar til at virksomhet og bosetting fortsatt vil være mulig i denne flotte regionen.

Ønsket om å bidra til å utvikle vår region har vært, og er, en viktig verdi og motivasjon for oss. Dette gjenspeiles også i noen grad i våre regnskapstall. Vi opererer i et marked som både er preget av store investeringer i oppbyggingsfasen, stor konkurranse og små marginer.

Regional utvikling og innovasjon har helt siden oppstarten i 2004 vært viktige bærebjelker i vår virksomhet. Drivkraften vår er et ønske om å være en positiv bidragsyter i vår region.

I Eidsiva bredbånd vet vi at en levende og god bedriftskultur er avgjørende for å oppnå konkurransekraft og lønnsomhet. Vi praktiserer kulturbevisst ledelse, og vår kultur er synlig i alt vi gjør, den gjennomsyrer våre handlinger og vårt handlingsrom. Eidsiva bredbånd arbeider strategisk mot å bli ledende på fiberleveranser, gjennom å drive innovativ forretningsutvikling, og kultur­, organisasjons­ og prosessutvikling.

Eidsiva bredbånd AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Eidsiva bredbånd AS Telekommunikasjon, Lillehammer - 1
  • Eidsiva bredbånd AS Telekommunikasjon, Lillehammer - 2
  • Eidsiva bredbånd AS Telekommunikasjon, Lillehammer - 3

Eidsiva bredbånd AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

EIDSIVA BREDBÅND AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

29.10.1998

Org.nr:

880258222

Aksjekapital

176503552

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

61.100 Kabelbasert telekommunikasjon

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Ola Børke

Styrets leder

Petter Myrvold

Styremedlem

Hans Ivar Kolden

Styremedlem

Ingvild Ragna Myhre

Styremedlem

Ivar Muller Often

Styremedlem

Even Berge

Styremedlem

Tone Jørstad

Styremedlem

Ron Andre Juul Stangvik

Styremedlem

Elin Borrebæk

Varamedlem

Elisabeth Krokeide

Varamedlem

Ole Gunerius Farmen

Varamedlem

Siw Therese Finstad

Varamedlem

Kjartan Mikkelsen

Viser 4 av 13

Økonomisk informasjon

Omsetning

905 644 tkr

Fortjenestemargin

4,8 %

Antall ansatte

172