Om firma

Eidsiva bredbånd leverer bredbånd via egen infrastruktur til privat- og bedriftsmarkedet i Hedmark, Oppland og Akershus. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere kan vi også tilby bredbåndstilgang i resten av Norden....

Les mer om bedriften
Telefonnummer
61 20 06...
Adresse

Vormstuguvegen 40A

2624 Lillehammer

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

(1)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Eidsiva bredbånd leverer bredbånd via egen infrastruktur til privat- og bedriftsmarkedet i Hedmark, Oppland og Akershus. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere kan vi også tilby bredbåndstilgang i resten av Norden. Tilleggstjenester som underholdning, telefoni og sikkerhet er også en del av vårt tilbud, og gjennom en distribusjonsavtale med Get leverer vi Norges beste TV-tilbud.

Fakta

Eidsiva bredbånd sin virksomhet er knyttet til leveranse av bredbåndstjenester i Hedmark, Oppland og Øvre Romerike. Sam arbeidet med 11 energiselskaper i regionen har gjort det mulig å etablere en sterk tilstedeværelse med eget fibernett i over 50 kommuner. Selskapet har en markedsandel på 35 % i markedet for fast bredbånd, og har et fibernett som er det tredje største i Norge.

Våre verdier er en ledetråd i vår virksomhet: Åpen, skikkelig og djerv.

I samfunnsmessig sammenheng ønsker vi å bidra ved å levere internettilgang til privatpersoner og bedrifter i Hedmark, Oppland og Øvre Romerike. Dette knytter mennesker, utvikling og næringsliv sammen, og bidrar til at virksomhet og bosetting fortsatt vil være mulig i denne flotte regionen.

Ønsket om å bidra til å utvikle vår region har vært, og er, en viktig verdi og motivasjon for oss. Dette gjenspeiles også i noen grad i våre regnskapstall. Vi opererer i et marked som både er preget av store investeringer i oppbyggingsfasen, stor konkurranse og små marginer.

Regional utvikling og innovasjon har helt siden oppstarten i 2004 vært viktige bærebjelker i vår virksomhet. Drivkraften vår er et ønske om å være en positiv bidragsyter i vår region.

I Eidsiva bredbånd vet vi at en levende og god bedriftskultur er avgjørende for å oppnå konkurransekraft og lønnsomhet. Vi praktiserer kulturbevisst ledelse, og vår kultur er synlig i alt vi gjør, den gjennomsyrer våre handlinger og vårt handlingsrom. Eidsiva bredbånd arbeider strategisk mot å bli ledende på fiberleveranser, gjennom å drive innovativ forretningsutvikling, og kultur­, organisasjons­ og prosessutvikling.

Eidsiva bredbånd ASs valgte linker

Omtaler

K

Knut Strangstadstuen

Mer enn ett år siden

9 poeng - for selve servicen etter oppnådd svar på telefonen.
0 poeng - alt for lang ventetid før telefonkontakt...

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Eidsiva bredbånd AS

Omsetning

864 039 tkr

Fortjenestemargin

8.60 %

Antall ansatte

175

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Eidsiva bredbånd AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

EIDSIVA BREDBÅND AS

Org.nr:

880258222

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

61.100 Kabelbasert telekommunikasjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

29.10.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Ola Børke

Daglig leder

Petter Myrvold

Styrets leder

Hans Ivar Kolden

Styremedlem

Viser 4 av 13
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

61200612

6120 0612

612 00 612

61 20 06 12