Om firma

Ønsker du plass i vår barnehage kan du via vår hjemmeside finne søknadsskjema og ta gjerne kontakt hvis du ønsker mere informasjon.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
69 26 29...
Adresse

Midtveien 10

1526 Moss

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Ønsker du plass i vår barnehage kan du via vår hjemmeside finne søknadsskjema og ta gjerne kontakt hvis du ønsker mere informasjon.

Om oss

Ekholt barnehage er en privat foreldredrevet andelsbarnehage, som ligger på Ekholt i Rygge kommune, like ved kommunegrensen til Moss. Barnehagen åpnet i 1999 og består av fire avdelinger (Myggen, Bia, Marihøna og Humla) med til sammen ca. 72 barn i alderen 0-6 år. Vi har et fint nærmiljø som har mye å by på. Barnehagen ligger i nærhet til skog, sjø, kultur, kollektiv transport, industri og nær avstand til Mosssentrum. Barnehagen har blitt godt kjent for sin hovedsatsing "Sunn mat for små mager", hvor vi jobber systematisk med hele prosessen fra jord til bord.

Ekholt Barnehage SAs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Ekholt Barnehage SA

Omsetning

14 099 tkr

Fortjenestemargin

6.00 %

Antall ansatte

25

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Ekholt Barnehage SA er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

EKHOLT BARNEHAGE SA

Org.nr:

980196348

Selskapsform:

SA

NACE-bransje

88.911 Barnehager

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

10.07.1997

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

69262937

6926 2937

692 62 937

69 26 29 37