Se på kart
Gjerdrums vei 80484 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Sørumsand.

Velkommen til oss!Hos Elektrikervakta hjelper vi deg som har behov for en elektriker som kan hjelpe deg til å løse problemet ditt, raskt og feilfritt.Det viktigste for oss når vi drar fra deg er å levere bedre.Derfor bruker vi kun godkjente elektrikere med lang erfaring. Gleder oss til å høre fra deg.Elektrikervakta løser oppdrag i Oslo, Bærum, Asker, Follo, Lørenskog, Lillestrøm og Drammen.

Bøgata 100655 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Sørumsand.

Vi utfører det meste av elektroinstallasjoner i bolig og for bedriftskunder. Kampen Installasjon AS har et solid nettverk med mange dyktige håndverkergrupper som gir oss muligheten til å tilby totalleveranser.

Gjerdrums vei 80484 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Sørumsand.

Ring 02424 og vi er der i en fei! Boligelektrikeren – senk skuldrene vi hjelper deg med det elektriske hjemme.

Prestegårdsveien 131912 Enebakk

5 (1)

Bedriften finnes i Enebakk men tar imot kunder fra Sørumsand.

Velkommen til Strømsborg Elektro AS! Strømsborg Elektro AS ble etablert i 1965, og har lang og bred erfaring fra de fleste områder innen elektrisk installasjon. Vi utfører alt innen installasjon i nye boliger, restaurering, lys, varme inne/ute, installasjon innen kontor, industri og landbruk. I våre lokaler i Kirkebygda midt i Enebakk har vi kontor og lager, samt utsalg av div. elektrisk utstyr.

Fru Natvigs vei 21920 Sørumsand
Suluveien 21920 Sørumsand
Bankgården1920 Sørumsand
Solgårdveien 121920 Sørumsand
Svarttrosttoppen 51920 Sørumsand
Høglisvingen 181920 Sørumsand