Om Elektropluss AS Avd Tåsen

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Elektropluss AS Avd Tåsen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnENERGICO AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato06.04.1981
Org.nr:814080382
Aksjekapital250000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje43.221 Rørleggerarbeid, 43.210 Elektrisk installasjonsarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Halvor LangkaasDaglig leder
Tor Ståle HervikStyrets leder
Halvor LangkaasStyremedlem
Kjell Inge MælandStyremedlem
Steinar SkålandStyremedlem
Thomas MyrdalStyremedlem

Omtaler om Elektropluss AS Avd Tåsen

Thomas Nybø Antonsen

mer enn ett år siden

hadde bestillt en etterkontroll av anlegget og en samværserklæring fra elektropluss.
de kom til avtalt tid og fikset det som skulle fikses I skapet på en ok tid. men de gjorde seg ikke ferdig , de ga meg ikke noe samværserklæring , de satt heller ikke opp oversikten over hvilke kurser som gikk til hva slik at sikringskapet var up to date. dette ble sagt av elektriker på stedet at de skulle gjøre uken etter da han trengte utstyr til dette. men ingen ting skjedde, jeg purret på mail, fikk svar at det var noe personlig bak forsinkelsen. Men hvis ikke elektriker som først hadde gjort jobben, så skulle personen som svarte på mailen min personlig dukke opp å fullføre, innen uken etter. men ingen ting skjedde. har sendt mail I ettertid, men nå svarer de heller ikke på mail. så jeg har gått fra å være ok fornøyd til veldig misfornøyd med dette firmaet. jeg vil ikke anbefale disse til noen.

Svar fra firma

Hei. Dette er vi svært lei oss for, og vi vil gjerne få se nærmere på saken. Vi drives av å gjøre kundene våres fornøyd, og i dette tilfellet ser det ut til at ting har gått galt. Kan du sende meg ditt navn på [email protected]? Så skal jeg se på saken. Mvh Thomas, Elektropluss AS

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi synes alt var bra. Fra første kontakt med tilbud og planlegging til overføring og siste gjennomgang. Gjennomføringen gikk raskt og effektivt og det var bare hyggelige folk å forholde seg til. Vi hadde en del spørsmål som vi fikk greie svar på, og det vi likte ekstra godt var at vi ikke behøvde å "tenke sjæl", alt ble ordnet for oss. Fikk også hjelp til å fylle ut skjema til Oslo kommune. Kan på det varmeste anbefales!

Kristin Sæterdal

mer enn ett år siden

Vi er kjempefornøyd med Elektropluss Tåsen som jobba raskt og effektivt og installerte hele anlegget på mindre enn to uker! Også imponert over (Underlaverandørene) dem som skar istykker og bar ut den digre gamle oljetanken og den gamle oljefyren. Selve borringen var også veldig rask og effektiv og alt rørlegger og elektriker arbeidet var nydelig.

Mona Mordal

mer enn ett år siden

ElektroPluss har i høst skiftet ut vår gamle oljefyr med bergvarmepumpe. Hele prosjektet, fra innhenting av tilbud og til utføring av de ulike prosessene har fungert meget bra. ElektroPluss har flinke folk i alle ledd, og nevner spesielt prosjektleder Christian Torsøe som vi hadde full tiltro til.
Vi kan virkelig anbefale ElektroPluss!

Trygve Honne

mer enn ett år siden

Elektropluss AS Avd Tåsen har installert bergvarmepumpe i vår villa på Røa, til erstatning for oljefyr. Vi er svært tilfreds med det arbeid som er utført - fra og med rådgivningen vedrørende dekning av våre behov, via fjerningen av gammel oljefyr og boring, til selve installasjonen av varmepumpen. Vi opplevde en høy kvalitet og fagkunnskap i alle ledd, fra ledelse til de utførende rørleggere og elektrikere. Tilgjengelighet og oppfølgning var av beste merke, og vi følte oss hele tiden meget godt ivaretatt.Vi er meget fornøyd med resultatet, og vi nøler ikke med å gi Elektropluss AS Avd Tåsen vår beste anbefaling.

Karen S. Edin

mer enn ett år siden

Å velge Elektropluss avd. Tåsen som totalleverandør for bergvarmeanlegget vårt, har utelukkende vært en positiv opplevelse. Fra et oversiktlig og nøye gjennomarbeidet anbud, til brønnboringen, installasjon av utstyr, testing og opplæring. Gjennom hele prosessen har vi blitt møtt av håndverkere som er dyktige, positive, ryddige og ikke minst utrolig engasjerte. Vi hadde noen utfordringer med installasjon av en styringsenhet, som var komplisert å utbedre, men igjen viste Elektropluss at de er til å stole på. De ga seg ikke før problemet var løst, uten ekstra omkostninger for oss. Vi vil på det varmeste anbefale Elektropluss avd. Tåsen og prosjektleder Nils Gregussen for ditt bergvarme prosjekt!

Snorre Vevstad

mer enn ett år siden

Elektropluss avd Tåsen kom på befaring og leverte et ryddig skriftlig tilbud. De kom som avtalt, leverte, ryddet pent etter seg og fakturerte ihht avtale. Vi er godt fornøyd med gode råd og positiv service og anbefaler Elektropluss.

Jon Audun Kvalbein

mer enn ett år siden

Vi er svært godt fornøyd med jobben Elektropluss gjorde med å installere bergvarmepumpe for sameiet vårt. Elektropluss var blant de billigste av flere tilbydere som la inn anbud. De sørget for rask framdrift i prosjektet, men holdt likevel vel styret oppdatert med presis informasjon om nødvendige veivalg underveis. Ferdigstillelse skjedde i henhold til planen. Nå er anlegget i drift og det fungerer veldig bra. Jeg følte hele veien at jeg fikk god og profesjonell oppfølging underveis i prosjektet, noe som er viktig for en styreleder.

Grethe Medalen

mer enn ett år siden

Helt siden første kontakt og igjennom den noe langdryge beslutningsprosessen vår (gikk 1 år fra vi startet å se på mulighetene til vi bestemte oss for leverandør) var Elektropluss v/Hallvor der og fulgte oss opp, svarte på alle dumme spørsmål med like stort alvor, stilte tilogmed opp på Generalforsamling for å svare på spm lenge før vi hadde bestemt oss for at det ble dem. Da vi endelig hadde alle søknader, lån osv i orden og gikk for Elektropluss skuffet de ikke. Oppfølgingen har vært like god under hele prosjektet. De har holdt det de lovet, både på tid og penger. Det hele gikk så smertefritt at vi ikke en gang la merke til det dagen de koblet oss over:-) Alle vi har vært i kontakt med derifra har vært hyggelige, pålitelige og grundige.

Anders Wahl

mer enn ett år siden

Rask oppfølging av første henvendelse, hyggelig personlig kontakt som løpende kunne besvare alle spørsmål, førsteklasses håndverkere (rørleggere/eletriker og innleide medarbeider (brønnborefirma m.fl.). Arbeidet ble levert til rett tid og innenfor budsjett. Vi er svært fornøyd med resultatet og har oppnådd et inneklima over all mulig forventning. Jeg kan på det sterkeste anbefale Elektropluss AS til alle som er i markedet for å installere jordvarmeanlegg. Her blir det minst 5 stjerner!

Gunnar M. Henriksen

mer enn ett år siden

Benyttet Elektropluss til montering av varmepumpeanlegg, bergvarme i 2013. 100% kvalitet i alle ledd. Elektropluss hadde ansvar for hele leveransen; borringen i fjellet, monteringen av selve varmepumpen, hele rørleggerarbeidet, hele elektrikerarbeidet samt kjølemontør. Veldig enkelt som kunde kun å ha EN leverandør å forholde seg til! Er det noe som ikke virker, er det kun ett sted du skal henvende deg. En meget seriøs leverandør og vil anbefale Elektropluss Tåsen på det sterkeste og varmeste! Jeg anbefaler Elektropluss til alle jeg kommer i kontakt med. Vil gi karakter 5 stjerner ++

SS

mer enn ett år siden

Jeg har hatt en veldig god opplevelse med Elektropluss på Tåsen!
Vil anbefale de til alle!

Thomas Henriksen

mer enn ett år siden

Elektropluss ved Christian Torsøe og Robert Carolusson har vært ansvarlige for oppgradering fra oljefyr til bergvarme for sameiet Nobelsgate 37.

Prosessen har vært ryddig og oversiktlig, fra tilbudsinnhenting, til informasjon og i gjennomføring av prosjektet.

Prosjektet ble gjennomført til avtalt tid og til avtalt kostnad. Selvsagt har det blitt noen utfordringer mtp gjennomføringen, men det må man regne med når gården og tilhørende teknisk anlegg er fra 1930. Elektrpluss har vært flinke til å holde oss oppdatert, både om fremdrift og økonomi.

Når det gjelder besparelser ift den gamle oljefyren vil det bli spennende nå utover høsten og vinteren. Uansett har vi fått et miljøvennlig anlegg og et oppgradert fyrrom.

Vi kan trygdt anbefale Elektropluss til denne typen jobb.
Mvh
Styret i Nobelsgate 37
Thomas henriksen

Kim Toft

mer enn ett år siden

Vi er meget fornøyd med Elektropluss. De fikset lyset på kjøkkenet vårt i uken før jul på kort varsel og reddet arbeidslyset for julebaksten. De gjør meget godt arbeid og er svært hyggelige å ha med å gjøre. Jeg kan anbefale dem på det varmeste!

Sameiet Geitmyrsveien 21B

mer enn ett år siden

Efter en lång tid av diskussioner bestämde sig styret för sameiet att byta ut oljefyren till förmån för bergvärme. Vi sökte också stötte (Oljefritt Oslo 2020) från Oslo kommun som blev beviljat. I upphandlingen blev Elektro pluss snabbt en favorit pga. deras lösningsorienterade inställning till projektet.

Efter att överenskommelse om pris träffats och kontrakten var skriven tog Elektropluss över hela ansvaret för arbetet. Arbetet framsteg på ett ordningsamt sätt och alla kontakter med både myndigheter och andra aktörer sköttes av Elektropluss. Man höll tidsplanen och budgett och en vecka före tiden startades anläggningen upp. Det gamla slitna fyrrommet genomgick en "extrem make over" och är idag ett toppmodernt tekniskt rum.

Kan på det varmaste rekommendera Elektropluss som en totalleverantör på denna typ av arbete. Ett extra "Pluss" i kanten är att man också tar initiativ till kontakt med kunden efter att arbetet är klart för att försäkra sig om att anläggningen fungerar som den skall, en extra eloge till "Robban" för detta !

mer enn ett år siden

Elektropluss AS Avd Tåsen har installert bergvarmepumpe i vårt hus på Nordstrand, og vi fikk endelig erstattet oljefyren. Vi er veldig godt fornøyd med alt - fra god rådgivning før oppstart til selve installasjonen av varmepumpen og alt arbeidet som skulle gjøres. Vi opplevde en høy kvalitet og fagkunnskap i prosjektlederen og proffesjonelle elektrikere og rørleggere. Vi hadde god kommunikasjon hele veien og alle var enkle og få tak .Vi er veldig godt fornøyd med resultatet, og vi kan gi Elektropluss AS Avd Tåsen vår beste anbefaling og har gjort det til flere som har vært interessert i å gjøre det samme!

Jørn Steinar Eide

mer enn ett år siden

Sameiet Hjørungavåggata 3 har brukt Elektropluss til en total omlegging av vår oppvarming fra oljefyring til varmepumpe basert på bergvarme fra tre energibrønner.
Vi innhentet tidlig flere tilbud, og Elektropluss leverte det beste tilbudet både kommersielt og teknisk, og var i tillegg positivt proaktive i både planleggings- og gjennomføringsfasen. Dette bidro i stor grad til at sameiet lett kunne orientere seg blant de forskjellige løsninger som var oppe til vurdering.
Anlegget ble levert "on time-on budget". I etterkant, i forbindelse med innkjøring av anlegget, har råd og hjelp aldri vært mer enn en telefonsamtale unna, og den oppfølging vi fikk i tilbudsfasen er like god i dag, mer enn et år etter gjennomført installasjon.
Jeg kan med glede anbefale Elektropluss og Halvor Langkaas til tilsvarende prosjekter.

Rafael Fagat

mer enn ett år siden

Sameiet hadde befaring av 3 forskjelige firma ang installering av bergvarme. Morten fra E. P orienterte seksjonseierene i sameietmøte om hva bergvarmen var og hvordan systemet virket. Han var rask til å svare på våre henvisninger. Han var tilgjengelig for sameiet i hele prosessen. E.P ga det beste inntrykk og hadde det beste tilbudet. Prosessen gikk etter avtalt tid og anbud. Anlegget har vært i drift i over 1 år og sameiet har spart ca 2/3 del av fyringskostnadene siden starten av anlegget. Hele teamet samarbeidet meget tilfredsstillende. Elektro- pluss vil vi gjerne anbefale.

Eric

mer enn ett år siden

Morten B. og Elektropluss gjorde en flott jobb med å sette hele el-anlegget mitt i stand etter at jeg tok over et hus i fjor. Tidligere eier hadde gjort amatørmessig arbeid, tildels farlig, men Morten sikret anlegget, beregnet «skadeomfanget» tidligere eier var ansvarlig for overfor eierskifteforsikringen, og satte anlegget i stand igjen; et skikkelig tålmodighetsarbeid.

Trond O. Pedersen

mer enn ett år siden

Vi valgte Elektropluss etter en grundig vurdering av fire tilbydere av bergvarmepumper høsten 2012. Elektropluss var ikke billigst, men deres skriftlige og muntlige tilbudspresentasjon var meget tillits-vekkende. Vi har ikke angret på det valget!
Elektropluss har gjennomført oppdraget 100% etter avtalte frister og økonomiske rammer, og har i tillegg gitt meget verdifulle råd gjennom prosessen.
Vår bergvarmepumpe ble satt i drift i desember 2012 og har fungert feilfritt siden da.

Risbakken 18, 0374 Oslo

mer enn ett år siden

Vi er meget godt fornøyd med installasjon av bergvarme utført av Elektropluss AS, Tåsen i mars 2013.
Vi fikk en rask oppfølgning på vår henvendelse og etter befaring og møte med prosjektleder, mottok vi omgående et godt spesifisert anbud med leveringstid. Etter første kontakt med firmaet og mottagelsen av anbudet, satt vi igjen med følelsen av at vi var i kontakt med et firma med solid kompetanse og efaring på installasjon av bergvarme. En venn av meg hadde fått installert bergvarme for 2 år siden også av Elektropluss. Han kunne bekrefte mitt førsteinntrykk av firmaet.

Pris på leveransen og leveringstid ble helt i henhold til budsjett og prosjektplan. Vi opplevde et firma med meget god prosjektstyring og dyktige håndverkere. Med vår erfaring gir vi firmaet det beste skussmål.

Frede W. Jacobsen

mer enn ett år siden

Fikk nylig montert komplett bergvarmeanlegg i vår eldre enebolig. Elektropluss avd. Tåsen ga oss et komplett og utfyllende anbud på hele arbeidet, det vil si brønnboring, utstyr, rørlegger- og elektrikerarbeid. Anbudet ble gitt etter grundig undersøkelse av huset vårt, og bar preg av høy fagkunnskap. Alle arbeidene ble utført som avtalt av meget serviceinnstilte og svært hyggelige medarbeidere. Både elektrikere og rørleggere som jobbet hos oss viste et veldig engasjement, og alle bar preg av at de kunne sitt fag. Bedre kunne det ikke blitt! Anbudsprisen opplevde vi som meget gunstig, og endelig pris ble som avtalt på forhånd Elektropluss avd. Tåsen får min varmeste anbefalinger!

J.E.K

mer enn ett år siden

Kjøpte varmepumpe for 2 år siden og er veldig fornøyd med pumpa og firmaet. veldig bra serice.