Om Elgeseter Hårdesign AS

ELGESETER HÅRDESIGN ER EN SALONG MED KREATIVE OG DYKTIGE FRISØRER MED BRED ERFARING INNEN FRISØRBRANSJEN. VI ØNSKER Å GI DEG EN GOD OPPLEVELSE OG EN FRISYRE SOM KLER DEG. VI HAR GODE STUDENTRABATTER.

Bildegalleri

  • Elgeseter Hårdesign AS Frisør, Trondheim - 1
  • Elgeseter Hårdesign AS Frisør, Trondheim - 2
  • Elgeseter Hårdesign AS Frisør, Trondheim - 3
  • Elgeseter Hårdesign AS Frisør, Trondheim - 4
  • Elgeseter Hårdesign AS Frisør, Trondheim - 5

Omtaler om Elgeseter Hårdesign AS

Linn Ingunn Christie Sandberg

mer enn ett år siden

Jeg har gått til Ann Mari i mange år. Kjempedyktig frisør og koselig dame. Anbefales! :)

Cesilie

mer enn ett år siden

Jeg var lei av å ha langt, stritt hår, og bestemte meg for å klippe meg og ta permanent. Leste på nett at Elgeseter Hårdesign var gode på permanent, og valgte derfor denne frisøren. Jeg ble tatt imot av en kjempekoselig dame som tok seg god tid til å prate om permanenten og finne ut hvilken størrelse jeg burde ha på rullene ift. hvordan jeg ville ha krøllene. Ettersom jeg ikke hadde noen erfaring med permanent, stilte jeg mange spørsmål om hvordan håret kom til å bli og hvordan jeg burde behandle det, og frisøren svarte ordentlig på alt, og det var ikke tvil om at hun visste hva hun snakket om. I tillegg var det hyggelig samtale og god service, jeg ble tilbudt både kaffe og te, og jeg dro derfra med flotte krøller og godt humør:)

Denne frisøren anbefales virkelig! Her får du mye for pengene.

Anniken

mer enn ett år siden

Kjempe fornøyd etter å ha gått der i fra med nyfarget hår og klipp..... Vet hvor eg skal neste gang igjen

HAL

mer enn ett år siden

Da studenthåret hadde vokst ut av alle proporsjoner og hadde sørget for å blokkere utsikten ut frontruten, var det på tide å få trimmet denne hamsteren. Men som heltidsstudent jobbet det meste mot meg. Dårlig tid, lite penger og et kaos av noen floker. Da ble Elgeseter Hårdesign en kjærkommen redning, og for en redning. Ikke bare ligger salongen perfekt til rett ved Gløshaugen campus, men med blide, dyktige og effektive frisører er dette den beste hårklippeopplevelsen jeg har hatt. Jeg spaserte rett inn og håpet på å få meg en time i løpet av uken. Resultat? Jo, jeg spaserte ut igjen et kvarter senere med den tøffeste frisyren jeg noensinne har hatt. Et kvarter som også var et vidunderlig herlig avbrekk fra en hverdag fylt av stress og abstrakte matematiske ligninger.

Og ja, de har studentrabatt;) Så er du student og har hår, så er dette stedet for deg om du vil ha en liten flykt fra hverdagen og en ny flott frisyre.

Mulige nummerkombinasjoner

739394517393 9451739 39 45173 93 94 51