Om Elkjøp Sandnes

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Elkjøp Sandnes, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnELKJØP NORGE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato23.03.1988
Org.nr:947054600
Aksjekapital75240125
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.540 Butikkhandel med elektriske husholdningsapparater, 47.420 Butikkhandel med telekommunikasjonsutstyr, 47.914 Postordre-/Internetthandel med elektriske husholdningsapparater, radio, fjernsyn, plater, kassetter og musikkinstrumenter

Lederstillinger/Administrasjon

Linda Frid AndresenDaglig leder
Fredrik TønnesenStyrets leder
Lill Beate PedersenStyremedlem
Eirik Hultgren OlsenStyremedlem
Thomas Ørsal HegerlundStyremedlem
Hans Gunnar TrollängStyremedlem

Omtaler om Elkjøp Sandnes

Bjørn Andersen

mer enn ett år siden

Bestillnig og levering av mac air
Det ble bestillt en Mac Air på tilbud når Power Åpnet rett over gata .Har ENNÅ IKKE PR 22.6 fått denne pcèn og det er helt utrolig og elendig service både av Apple og Lefdal at de ikke tar kundene på alvor
Det ble lovet en ukes levering ...nå er det gått over 6 uker og ved forespørsler om leveranse sier de bare " vet ikke "
Dette er utrolig dårlig kundebehandling og anbefaler andre til IKKE Å HANDLE HER .

Utrolig Skuffet

mer enn ett år siden

Vi har en oppvaskmaskin som nesten begynte å brenne. Fikk en reparatør ganske kjapt, noe som var bra, men han var ikke fra lefdal. Så fikk vi hjelp fra leverandøren, men så var det lefdal sin tur. Når du først har kommet deg igjennom telefonlabyrinten deres må du snakke med en kundebehandler som ikke har peiling hva de driver med. Hun kan ikke gi oss numeret til butikken slik at vi kan få avtalt over telefon direkte til butikk og hun vil heller ikke røre en finger for å hjelpe oss på noen som helst annen måte. Så da må vi dra ut til lefdal for å snakke om en så enkel ting som levering, bruke 1,5 timer på det, noe som kunne bli gjort over telefon. Ikke bare det at de ikke hjelper, men de er jo direkte avvisende i telefonen og. At det går an!

Skuffet

mer enn ett år siden

Ikke kjøp gaver hos Lefdal. Dette er fordi den da vil kunne ligge innpakket i mer enn 10 dager og da får du ikke byttet den hvis det skulle vise seg å være noe feil på produktet eller at den ikke virker. I mitt tilfelle så kjøpte jeg en mobiltelefon til min sønn. Dette er den første mobiltelefonen han får. Kan tro han ble skuffet da den ble pakket opp og den virket ikke. Reiste da til Lefdal på Sandnes med en gang der de kunne fortelle at denne måtte inn på reperasjon og han fikk ikke ny siden den hadde vært innpakket i mer enn 10 dager før den ble pakket opp. Dette er veldig dårlig. Tenk deg om neste gang du velger Lefdal.

ServerMan30Plays

mer enn ett år siden

Bare dritt, har kjøpt 3 pcer der, alle har blitt ødelagt ved normalt bruk.

IKKE KJØP NOE HER, TOTALT KATASTROFE!!!!

Rune

mer enn ett år siden

Lefdal har ansatte med god kunnskap om produktene, slik at kundene får den hjelp de har krav på ved valg av produkt.

kes

mer enn ett år siden

Lefdal har god service når det gjelder bytting av varer. Ved retur innen en viss tid, gis pengene tilbake uten problemer.