Om Elto Regnskap AS

«Senk skuldrene - vi tar tallene dine! Elto Regnskap AS er lidenskapelig opptatt av tall, og drives av Tone Wiig og Elin Wiig Hanssen som begge er autoriserte regnskapsførere. Elto Regnskap AS er et fullservicebyrå som tilbyr regnskapstjenester som: løpende regnskap, fakturering, lønn og lønnsavregning, likningspapirer, årsoppgjør, dataregnskap, hjelp ved ny stiftning og sammenlignings-analyse. Hva trenger DU hjelp til?» Elto Regnskap AS sitt regnskapskontor ligger sentralt plassert i Storebotn Næringspark på Askøy, kun 12 minutter med bil fra Bergen kommune.

AUTORISERTE REGNSKAPSFØRERE MED LANG ERFARING

Team Elto er lidenskapelig opptatt av tall og tar gjerne hånd om den økonomiske delen av hverdagen din. Teamet består av 5 medarbeidere med variert kompetanse og lang erfaring.

Vi kan hjelpe deg med alt av tjenester innen regnskap. Våre tjenester tilpasses for hver enkelt kunde. Ønsker du å gjøre deler av regnskapet selv, er det naturligvis mulig.

Vi har lang erfaring med regnskapstjenester som blant annet: Løpende regnskap, Tjenester for borettslag og sameier, Årsoppgjør, Lønn, Fakturering, Legeregnskap og Rådgivning.

Vi fører regnskapet grundig og detaljert, slik at du til enhver tid har full kontroll på bedriftens økonomiske balanse. Dette gir god oversikt og forutsigbarhet, slik at du kan satse langsiktig.

Bildegalleri

  • Elto Regnskap AS Regnskap, Askøy - 1