Om firma

Våre tjenester er tilgjengelige over hele landet, og vi står alltid parat til å hjelpe deg med dine ventilasjons og kjøle behov.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
63 84 44...
Adresse

Hvamveien 4

2013 Skjetten

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Våre tjenester er tilgjengelige over hele landet, og vi står alltid parat til å hjelpe deg med dine ventilasjons og kjøle behov.

Energima AS så dagens lys i 2003, da brødrene Magnussen tok med seg erfaringene de hadde opparbeidet seg både fra mindre og større bedrifter i bransjen. Ambisjonen var å ta med seg det beste fra begge verdener inn i det nye selskapet. Drivkraften var å levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg, uansett kompleksitet.

Ti år senere kan Energima feire jubileum som et solid og velfungerende selskap. Ved inngangen til 2013 hadde vi i overkant av 70 ansatte. Våre dyktige medarbeidere er alt fra lærlinger til personer med doktorgrad. Til sammen leverer våre prosjektledere ca. 700 større og mindre prosjekter, og våre teknikere håndterer ca. 1200 serviceavtaler. Vi omsetter for om lag 600 millioner kroner. Hovedkontoret holder til i Fornebuveien på Lysaker. Vi har også opprettet kontorer i Ålesund, Romerike, Elverum og Brumunddal. Våre tjenester er tilgjengelige over hele landet, og vi står alltid parat til å hjelpe deg med dine ventilasjons og kjøle behov.

Energima har lenge hatt et godt rykte i markedet for service og rehabilitering. De siste årene har Energima utviklet seg til å bli en betydelig, og meget kompetent bedrift også på større prosjekter, levering av nyanlegg til næringsbygg, tuneller, kjøpesentra, idrettshaller m.m.

Vi er svært stolte av det vi har oppnådd i løpet av våre første 10 leveår. Vi har vært en lønnsom bedrift fra dag en, og har utviklet en unik arbeidsmetodikk. Men vi vil stadig bli bedre!

Energima er sitt miljøansvar bevisst, og er nå sertifisert som Miljøfyrtårn, har tegnet medlemskap i Grønt punkt Norge og har utdannede BREEAM-rådgivere (AP). Vi har implementert et bransjeledende KS-system som er ISO 9001-kompatibelt.

PERSONLIG SERVICE OG ANSVAR

Vi vektlegger at alle ansatte arbeider i en servicebedrift. Vi har kort responstid på alle forespørsler, og etablert en vaktordning 24/7. Fleksibilitet og smidighet er en grunnleggende del av Energimas virkemåte. Tilgjengelighet er et overordnet mål, og vi har derfor utviklet et system der alle kunder for tildelt en dedikert en fast prosjektleder, og en fast servicetekniker å forholde seg til. Kunden skal alltid være trygg på at deres bygg blir prioritert og at deres oppdrag blir raskt utført.

VÅR KOMPETANSE

Energima har god og bredt sammensatt kompetanse. Våre medarbeidere besitter både praktisk og teoretisk kunnskap. Vi har prosjektledere med over 25 års erfaring innen rehabilitering av ventilasjons-, kjøle- og varmeanlegg. Innen prosjektering og energieffektivisering har vi medarbeidere med utdannelse som ingeniør, sivilingeniør og doktor ingeniør. I service-avdelingen har vi dyktige medarbeidere med god erfaring og fagkunnskap innen ventilasjon, kjøling, varme og automatikk.

ALT ER MULIG

Slik kunden vil ha det, slik vil Energima også gjøre det. Her hos Energima prøver vi alltid å imøtekomme kundens ønsker. Energima setter seg fore å være raskt ute ikke bare på service, men også med anbud, tilbud, svar og tilbakemeldinger innen prosjekter. Salgsstab, prosjektledere og teknikere samarbeider i en flat struktur, som gir oss evnen til å være helhetlig i vår tilnærmelse og vi finner alltid en fasit.

Hos Energima er ingenting umulig!

Energima Romerike ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Energima Romerike AS

Omsetning

44 671 tkr

Fortjenestemargin

55.30 %

Antall ansatte

11

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Energima Romerike AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ENERGIMA ROMERIKE AS

Org.nr:

992684496

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.221 Rørleggerarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

17.04.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

63844419

6384 4419

638 44 419

63 84 44 19