Se på kart
Heggøya 297334 Storås

Bedriften finnes i Storås men tar imot kunder fra Flatåsen.

Orkla Laft AS har beliggenhet i Meldal Kommune, noen mil sørvest for Trondheim. Her produserer vi hytter og boliger i tømmer, stavlaft og reisverk både etter kundens ønske og fra et godt utvalg standardmodeller.

Haugsetvegen 326230 Sykkylven

Bedriften finnes i Sykkylven men tar imot kunder fra Flatåsen.

Brenne Entreprenør AS er ett byggningsentreprenørfirma med hovedsete i Møre og Romsdal og påtar seg oppdrag over hele landet.

Skarsmyrvegen 216783 Stryn

Bedriften finnes i Stryn men tar imot kunder fra Flatåsen.

Din partner under vann.Olav Erik Hagen AS er et dykkerfirma som ble etablert i 1991 med hovedkontor i Stryn, og vi har i dag avdelinger i Bergen og Kristiansand. Vi har mange års erfaring som undervannsentreprenør med komplekse dykkeroppdrag i utfordrende omgivelser fra kyst til innland og høyfjell. Med mobilt utstyr har vi lett tilgang til hele landet.

Industriveien 697080 Heimdal

1 (2)

Bedriften finnes i Heimdal men tar imot kunder fra Flatåsen.

Vi utfører arbeider for private og offentlige utbyggere. Dette kan være alt fra skole- og næringsbygg, til boligprosjekter og infrastruktur. Vi tilbyr blant annet følgende tjenester:-Grunn- og terrengarbeider-Vei,- vann- og avløpsanlegg-Utomhusarbeid-Mur og betongarbeider

Øvre Flatåsveg 127079 Flatåsen
Øvre Flatåsveg 127079 Flatåsen
Øvre Flatåsveg 127079 Flatåsen
Øvre Flatåsveg 127079 Flatåsen
Øvre Flatåsveg 127079 Flatåsen

4 (1)

Flatåstoppen 917079 Flatåsen
Nedre Flatåsveg 5787099 Flatåsen
Øvre Flatåsveg 19A7079 Flatåsen
Trelastgata 30191 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Flatåsen.

Vi leverer tjenester og programvare innen lønn og HR. SD Worx hette tidligere Aditro, og vi har i en årrekke vært en av Norges mest anerkjente leverandører og eksperter innen Lønnssystem, HRM-system og Outsourcing Lønn.

Moltmyra 157091 Tiller

Bedriften finnes i Tiller men tar imot kunder fra Flatåsen.

Tak- og fasadetjenester for privat og næring. Alle overflater er til enhver tid utsatt for forurensing, enten om det er ved en bilvei, skog eller sjø. Dette vil tære, og maling alene er ofte ikke nok beskyttelse over tid. Derfor anbefales det å vaske både hus og tak minst én gang i året. Vi i Optimal Fasade ønsker å hjelpe deg med dette, og tilbyr derfor vasketjenester av alle overflater.

Skolestien 37232 Lundamo

Bedriften finnes i Lundamo men tar imot kunder fra Flatåsen.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp til anleggsarbeid, grunn- og betongarbeider, støttemur, massetransport  etc.Besøk vår hjemmeside for mer info og bilder.

Tømmervågvegen 32776590 Tustna

Bedriften finnes i Tustna men tar imot kunder fra Flatåsen.

Obron Midt AS er et selskap som har spesialisert seg på boligtaksering, byggelånsoppfølging og uavhengig kontroll av alle typer bygg. Vi jobber hovedsakelig med boligsalgsrapporter, skadetaksering, skjønn, nærings- oglandbrukstaksering og verdivurdering av boliger. Vi foretar i tillegg tilstandsanalyser, uavhengig kontroll, trykktesting og termografering av boliger, barnehager, skoler, næringsbygg og landbruk.

Evjensvegen 307300 Orkanger

Bedriften finnes i Orkanger men tar imot kunder fra Flatåsen.

Boligeksperten er et firma med lang erfaring innenfor håndtverkerbransjen, vi bygger kvalitet og har kjærlighet for faget vårt.Vi tar på oss oppdrag i både Trøndelag og Viken/Oslo

Øvre Flatåsveg 167079 Flatåsen

AcryliCon skal være en ledende selger, rådgiver og installatør av markedets beste industri gulvbelegg. AcryliCon skal i markedet bli betraktet som en kunnskapsrik samarbeidspartner som baserer sin vekst på kvalitet, fornøyde kunder og deres bekymringsfrihet.

Nedre Flatåsveg 1077099 Flatåsen
Anton Bergs veg 56A7099 Flatåsen
Øvre Flatåsveg 4D7079 Flatåsen
Øvre Flatåsveg 2C7079 Flatåsen
Anton Bergs veg 101A7099 Flatåsen