Se på kart
Fjellgrendvegen 1253580 Geilo

Bedriften finnes i Geilo men tar imot kunder fra Hordvik.

Vi bygger hytter og bolig etter kundens ønske og drømmer. Vi tar oss av tegning, prosjektering og utføringen av hele prosjektet.Ta uforpliktende kontakt og vi kommer på gratis befaring.

Vige havnevei 1114633 Kristiansand S

Bedriften finnes i Kristiansand S men tar imot kunder fra Hordvik.

On & Offshore opererer både nasjonalt og internasjonalt. Vi står alltid klare til å levere prosjekter og bemanning til kundens lokasjon!

Grunnavågsvegen 1105354 Straume

Bedriften finnes i Straume men tar imot kunder fra Hordvik.

Tjenester du kan stole påVi tar eierskap til ditt prosjekt og utfører med stolthet

Høyvikvegen 166985 Atløy

Bedriften finnes i Atløy men tar imot kunder fra Hordvik.

Vi er to brødre fra Sunnfjord med lang erfaring og interesse innen alt i fra bygg, innvending, utvendig og uteområde. I tillegg så har vi stor interesse for skulpturering og utforming i både betong og tre.

Hatlestad terrasse 15227 Nesttun

Bedriften finnes i Nesttun men tar imot kunder fra Hordvik.

Vestland bygg & entreprenør AS ble stiftet i 2011 og driver både med nybygg og renovering. Vi er et lokalt byggefirma fra fana i Bergen.Vi er en solid gjeng med tømrere, byggmestere og lærlinger.du bilder av arbeid vi har utført både her og på sosiale medier. Referanser fra tidligere kunder kan fremlegges hvis ønskelig. Det er viktig for oss at kunden føler seg trygg på valget av bedrift når man skal i gang med et prosjekt i hjemmet.

Haugsetvegen 326230 Sykkylven

Bedriften finnes i Sykkylven men tar imot kunder fra Hordvik.

Brenne Entreprenør AS er ett byggningsentreprenørfirma med hovedsete i Møre og Romsdal og påtar seg oppdrag over hele landet.

Skarsmyrvegen 216783 Stryn

Bedriften finnes i Stryn men tar imot kunder fra Hordvik.

Din partner under vann.Olav Erik Hagen AS er et dykkerfirma som ble etablert i 1991 med hovedkontor i Stryn, og vi har i dag avdelinger i Bergen og Kristiansand. Vi har mange års erfaring som undervannsentreprenør med komplekse dykkeroppdrag i utfordrende omgivelser fra kyst til innland og høyfjell. Med mobilt utstyr har vi lett tilgang til hele landet.

Storebotn 105309 Kleppestø

Bedriften finnes i Kleppestø men tar imot kunder fra Hordvik.

Norstrand Eiendomsrådgivning AS ledes av Jørn-André Norstrand. Vårt mål er å gi deg som kunde en mest mulig effektiv og faglig korrekt løsning på din sak. Vi har lang erfaring fra offentlig sektor og kjenner fagområdet godt. Vi er derfor godt kjent med hvilke krav som stilles og hvordan en sak kan best løses for våre kunder.

Gamle Dalavegen 885600 Norheimsund

Bedriften finnes i Norheimsund men tar imot kunder fra Hordvik.

Norheimsund Elektro AS utfører installasjonsarbeid i hus, hytter, landbruk og industri. Hovudvekta er på elektroinstallasjon, men vi leverer, brannvarslingsanlegg, alarmar, varmepumper og nettverk for tele og data. I butikken vår finn du eit stort utval innan kvitevarer, småelektrisk og lampar.

Skysstasjon 9 A1383 Asker

Bedriften finnes i Asker men tar imot kunder fra Hordvik.

Vi er et rådgivende ingeniørfirma innen prosjekt- og prosjekteringsledelse av tekniske anlegg. I tillegg utfører våre revisorer og AP'er Breeam sertifisering. Energirådgivning er også en del av våre tjenester.

Radøyvegen 2775911 Alversund

Bedriften finnes i Alversund men tar imot kunder fra Hordvik.

Bruknapp Betong AS holder til i Alverstraumen, i Lindås Kommune og leverer ferdigbetong i Nordhordland, Gulen og Bergen. Vi sørger for en god og sikker levering som er tilpasset deg som kunde!

Olderkjerret 1055108 Hordvik