Se på kart
Haukåsstien 56440 Elnesvågen

Bedriften finnes i Elnesvågen men tar imot kunder fra Kleive.

Fræna Byggservice AS ble etablert i juli 1983 og er en stolt forhandler av Norgeshus. Med oss får du kvalitet og trygghet igjennom hele byggeprosessen.`Vi er en totalentrprenør spesialisert i betongarbeid, tømrer- og snekkerarbeid. Med omfattende erfaring koordinerer de prosjekter fra start til slutt, inkludert leie av dyktige rørleggere og elektrikere. Malinger det eneste de ikke tar seg av.

Haugsetvegen 326230 Sykkylven

Bedriften finnes i Sykkylven men tar imot kunder fra Kleive.

Brenne Entreprenør AS er ett byggningsentreprenørfirma med hovedsete i Møre og Romsdal og påtar seg oppdrag over hele landet.

Industrivegen 41B6600 Sunndalsøra

Bedriften finnes i Sunndalsøra men tar imot kunder fra Kleive.

Blikkenslager Jon L. Sæter på Sunndalsøra leverer alt innen blikkenslagerfaget, takarbeid og ventilasjon, både til bolighus og større anlegg. Våre ansatte er godt faglig oppdatert og flere har mesterbrev som blikkenslager. I tillegg har vårt firma lokal godkjenning for ansvarsrett. Vårt datterselskap er blikkenslagerfirma Jon Sæter AS i Kristiansund.

Tømmervågvegen 32776590 Tustna

Bedriften finnes i Tustna men tar imot kunder fra Kleive.

Obron Midt AS er et selskap som har spesialisert seg på boligtaksering, byggelånsoppfølging og uavhengig kontroll av alle typer bygg. Vi jobber hovedsakelig med boligsalgsrapporter, skadetaksering, skjønn, nærings- oglandbrukstaksering og verdivurdering av boliger. Vi foretar i tillegg tilstandsanalyser, uavhengig kontroll, trykktesting og termografering av boliger, barnehager, skoler, næringsbygg og landbruk.